Kihlström taas 75-avaimena

Axevallan ravijuhlat ja 75-meininkikin jatkuu sunnuntainakin, ja pyhänä isoin kysymys on tietysti, kuka voittaa Stochampionatin? Muuan Örjan Kihlström liittyy tapaukseen.

Axevalla

Haastetta koko illaksi

T76-ravit ajetaan tänä lauantaina Joensuussa poikkeuksellisesti iltaraveina ja peliaika päättyy klo 19.40. Selvät pankit loistavat poissaolollaan.

Nurmoksen vauhtitamma palaa voittokantaan?

Axevallan kolmipäiväinen ravijuhla jatkuu kinkkisen 75-kierroksen merkeissä. Ravinetin vihjeissä pelataan vastavarma yhdelle Timo Nurmoksen tallin huippuhevoselle, mutta toisen keulavoittoon uskotaan kovasti.

Kolmas putkeen haussa

Vermon T65-rivin tukipilari löytyy Salamakypärät-osalähdöstä.

T65

Kahdeksan prosentin varma T86:een

Tämän keskiviikon T86-kierros on yksi maistuvimmista miesmuistiin. Toinen varma Love Matters on ”kaikkien” varma, mutta toinen on alustavasti pelattu vain kahdeksan prosentin verran.

Eskilstuna

Presidentillinen varma sunnuntain T65-peliin

St Michel -sunnuntain T65-pelissä jaetaan 40 000 euroa ylimääräistä. Vihjesysteemin varma valitaan Eugen Pylvänäisen Muistoajosta.

76-jackpot täydentää Mikkelin vauhtijuhlan

St Michel -lauantain T76-pelissä on jaossa 76 000 euroa extraa. Kuusi kohdelähtöä on mailin pikapyrähdyksiä, joissa juoksupaikat ratkaisevat paljon. Molemmilla varmayrityksillä on sauma johtaa koko matka.

”Proppen” irti 75-jackpotin päätöskohteessa

Lauantain Ruotsin 75:ssä voi voittaa jopa 2,6 miljoonaa euroa. Päätöskohteeseen tuskin saadaan yllätystä, kun Propulsion tuntuu ylivoimaiselta jyrältä kyseisessä Årjäng Stora Sprinterlopp -lähdössä.

Propulsion

Visbyn lyhyt loppusuora lyö leiman T86:een

Tämän keskiviikkoillan T86 ratkotaan Visbyn kesäradalla Gotlannin saarella. Kierros on haaste.

Gotlanti

Vermossa haetaan asemia kuningatarkisaan

T65-pelin neloskohteena ajettava pitkän matkan tammaryhmä on perinteisesti viimeisiä ja samalla tärkeimpiä katsastuspaikkoja kuningatarkisaan mieliville. Kisan suosikki on Powerparkissa lyhyellä matkalla loistanut Huimariina.