Suomenhevoset piikkeinä napapiirille

Lauantain Toto76-kierrosta isännöi ensi vuoden kuninkuusravinäyttämönä toimiva Rovaniemen Mäntyvaara. Lähtölistoilta löytyy mukava sekoitus etelän ja pohjoisen kärkihevosia, ja päälle pari pystyvää vierasta länsinaapurista.

Rovaniemi

Suomalaisväriä 75:n varsafinaaleissa Rommessa

Rommessa ravataan lyhyen matkan E3-finaalit, ja suomalaisväriäkin on mukana mukavasti. Callela Lisbeth sekä Willow Pride Markku Niemisen tallista kisaavat tammojen puolella, sekä Pekka Korven ohjastama ja valmentama Twist Of Fate oriiden ja ruunien puolella.

Callela Lisbeth

Vermoon tavallista kapeammalla T65-virityksellä

Vermon illan Toto65-kierros saattaa käynnistyä kahden suursuosikin voitolla, sillä sekä Juiceman (T65-1) että Tulinko (T65-2) ovat sopivissa tehtävissä tiukasti kiinni ykkössijoissa.

Black Dunnock

Readly Express keskiviikkoillan 75:n peruskivi

Solvallan hienossa ravi-illassa riittää urheilullista mielenkiintoa, kun ensin Euroopan kärkitammat ottavat mittaa toisistaan tammojen EM-lähdössä, ja kirsikkana kakun päällä tämän hetken parhaat 5-vuotiaat Readly Expressin johdolla kamppailevat reilun 100 000 euron ykköspalkinnosta Jubileumspokalenissa.

Jorma Kontio

Bonusta ja tasoa Teivossa

Kuninkuusravien jälkeinen aika alkaa Teivon Toto76-kierroksen merkeissä, ja kierros näyttää urheilullisesti hyvätasoiselta sekä pelillisesti haastavalta.

Nuoret haastajat vahvoilla Åby Stora Prisissä

Perinteikäs Åby Stora Pris on järjestetty vuodesta 2005 lähtien kahden hiitin eräajona, jossa voittajat kohtaavat lähtönä 12 ajettavassa kaksintaistossa. Tänä vuonna lähtöviivalla ei ole Euroopan suurimpia ravitähtiä, mutta kilpailu on silti erittäin mielenkiintoinen, sillä mukana on useampia vasta eliittitasolle nousussa olevia ravureita. Kilpailu järjestetään toistaiseksi ehkä viimeistä kertaa tällä formaatilla, sillä jo ensi vuodelle lähdöstä on kaavailtu esim. kolmen kilometrin stayerkisaa.

Ruotsi

Nuoret hevoset pelikohteina Seinäjoen Toto65:ssä

Vermo huilaa kuninkuusravien jälkeisen keskiviikon, ja viikon Toto65-kierros ravataan Seinäjoella. Puolet Toto65-kohteista ovat Kasvattajakruunun alkueriä, joissa tasoerot ovat paikoittain hyvin räikeitä.

keskiviikko

Kunkku ja Madrid sunnuntain 76-tukipilarit

Vermon kuninkuusraviurakka jatkuu sunnuntaina, ja Toto76-kierros on tasoltaan yhtä loistava kuin lauantainakin. Pääkilpailujen avausmatkoilla nähtiin dramatiikkaa ja ylivoimaa, ja Jokivarren Kunkku (T76-3) nousee pussituksen jälkeen Ravinetin varmavalinnaksi.

Costello

Örjan 75-pankkina

Lauantaina kuninkuusravien puristuksessa Ruotsin puolella ravataan Rättvikissa, ja kierros tuntuu sopivan kiharaiselta. Jackpot-rahaa ei tällä kertaa ole tarjolla, mutta isomman potin metsästykseen lähdetään silti toden teolla.

Ruotsi

Vermon 76-varmat kuninkuusravien päälähtöihin

Vuoden suurin ravijuhla on jälleen käsillä, ja Kuninkuusravien molempina kilpailupäivinä ajetaan huipputasokas Toto76-kierros. Vermossa ravattiin perjantaina lounasravit kuraisissa olosuhteissa, ja sääennustajat lupailevat pieniä sateita myös viikonlopulle.

Toto76-vihjeet
  • Sillanpään Oriasema