Bold Eagle loisti hiitillä tiistaina ja jatkaa maailmanvalloitusta

28.11.2017 - 16:35 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Bold Eagle oli menollaan tiistaiaamuna. Sébastien Guaraton messingillä oleva suu kertoo kaiken. Kuvat: Anu Leppänen

Le Ménil-Bérard, RANSKA. Sébastien Guarato loisti tiistaiaamuna superoriinsa Bold Eaglen hiitin jälkeen. Matka kohti 10. joulukuun Prix du Bourbonnaisia, tammikuun Prix d’Amériquea ja Elitloppetiakin kohti on taas täydessä vauhdissa.

Sébastien Guarato ajoi tiistaina neljä napakkaa vetoa valmennuskeskuksensa Le Clopinin mäkeen Le Ménil-Bérardin kylässä Normandian sydämessä. Paikalla olleet Ravinetin ja Ranskan hevoskanava Equidian edustajat saattoivat tulkita Guaraton naaman loistaessa kuin kuuluisa Naantalin aurinko suorituksen jälkeen, että oriin antama vastaus oli ilmeisen oikea.

Nyt ei kavio vaivaa: tiistain hiitti kertoi sen.

”Erittäin hyvä”, Guarato hihkaisi.

”Kavio on parantunut, ja ori oli tänään paljon parempi kuin aiemmissa ajoissa. Suunta juuri on oikea, ja kilpaileminen jatkuu aivan suunnitelmien mukaan. Ajamme muut B-kisat paitsi Prix de Belgiquen, joka on viimeisenä kaksi viikkoa ennen Amériquea. Eli 10. joulukuuta Bourbonnais ja vuoden viimeisenä päivänä Bourgogne. Jos kaikki on kunnossa, olemme tulossa myös kevään Elitloppetiin.”

 

Olemme oppineet viime vuoden virheistä, ja otamme Elitloppetissa revanssin, jos suunnitelmamme onnistuu.

Tappio viime startissa European Trotting Mastersin finaalissa ja kevään Elitloppetin finaalissa ovat tuhrineet hieman Ranskan raviylpeyden Bold Eaglen, 6, kilpeä, ja viimeksi Prix de Bretagnesta ori joutui vielä jäämään pois alleajon jälkeen. Syyksi osoittautui siis kaviopaise. Kaksi Prix d’Amériquea ravihevosen aikuisuuden kynnyksellä 5- ja 6-vuotiaana ja EE-aika Elitloppetin karsinnassa 08,4-tuloksella johtavan rinnalta kertovat kuitenkin, että kapasiteetiltaan kyseessä on tämän hetken maailman paras ravuri. Päätimme lähteä selvittämään paikanpäälle, missä menet Bold Eagle?

Voit lukea laajemmin Bold Eaglen ja Sébastien Guaraton touhuista vuoden alkupäässä ilmestyvästä Ravinetin Raveista. Rakkaudella. -vuosijulkaisusta.

Pääset Bold Eaglen uran tietoihin ja videoihin tästä.

Voit kuunnella Sébastien Guaraton lyhyen kommentin tiistaiaamupäivältä alta:

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti