Breeder’s Crown -voittaja Grant Boko Markku Niemiselle

5.12.2017 - 20:50 | Miika Lähdeniemi Uutiset Suomi

Viime viikkoina Suomen Kasvattajakruunuja dominoinut Markku Nieminen sai talliinsa vuoden takaisen Breeder's Crownin voittajan Grant Bokon. Kuva: Anu Leppänen

Toinenkin Onkel Invest Oy:n huippuhevonen tuli tänään Suomeen. Nelivuotias Breeder’s Crown-voittaja Grant Boko siirtyi Markku Niemisen valmennukseen.

Onkel Invest Oy eli Päivi Laakkonen-Mäkihonko siirsi alkuviikosta pari huippuhevosta Reijo Liljendahlilta Suomeen. Fire To The Rain meni Juuso Holttisen valmennukseen, ja samalla kyydillä tuli Urjalaan Markku Niemiselle nelivuotias Grant Boko, joka on vielä astetta kovempi tapaus.

Ruotsissa syntynyt Grant Boko voitti kolmivuotiaana Breeder’s Crownin ja oli Deimos Racingin voittamassa Kriteriumissa neljäs. Nelivuotiskausi sillä on mennyt penkin alle, vaikka hevonen selvittikin tiensä Kungapokalenin ja Sprintterimestaruuden finaaleihin. Grant Boko ei ole voittanut tänä vuonna kertaakaan.

Markku Nieminen ei osannut vielä tuoreeltaan sanoa paljoakaan uudesta tulokkaasta.

”Nätti hevonen ja hienossa kunnossa”, Nieminen tuumasi.

Grant Boko on voittanut 19 kilpailussaan viisi kertaa, ja sen voittosumma on 2 529 172 kruunua. Ruunan ennätys on 10,9/1640a.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti