Cyber Lane ei lähde Elitloppetiin

15.5.2018 - 20:45 | Miika Lähdeniemi Uutiset

Johan Untersteiner ja Cyber Lanen omistajat päättivät, että 5-vuotislahjakkuus ei osallistu Elitloppetiin. Untersteinerin tallista sprintterikisaan osallistuu Kari Lähdekorven osaomistama Finlandia-voittaja Pastore Bob. Kuva: Anu Leppänen

Järjestäjien toivelistan kärjessä olleen Cyber Lanen taustajoukot ovat päättäneet jättää Elitloppetin väliin.

Aiemmin tiistaina Timo Nurmos viestitti, ettei Prix d’Amerique -voittaja Readly Express osallistu Elitloppetiin. Sportexpressen uutisoi tiistai-iltana, että Johan Untersteiner on omistajien kanssa päättänyt jättää Derby-voittaja Cyber Lanen kanssa Elitloppetin väliin.

”Olemme tehneet yhdessä päätöksen. Hevosen takia Elitloppet tulee liian aikaisin. Tänä vuonna tähtäämme Jubileumspokaleniin ja mahdollisesti maailmanmestaruuslähtöön”, Untersteiner kommentoi Expressenille.

Cyber Lane voitti viime syksynä Ruotsin Derbyn ja on aloittanut 5-vuotiskautensa kahdella voitolla, viimeksi viime sunnuntaina Copenhagen Cupissa.

Elitloppetin pakka on tässä vaiheessa viikkoa vielä auki, sillä vahvistettuja hevosia on nyt kymmenen. Tiistain aikana kutsuun ovat vastanneet myöntävästi Dreammokon ja Takethemin taustajoukot.  Muut Elitloppetiin kutsutut ovat Uza Josselyn, Bold Eagle, Propulsion, Maori Time, Ringostarr Treb, Pastore Bob, Nadal Broline ja Volstead.

Jaa artikkeli:

Uutiset

Jätä kommentti