Janne ja Jaajo seilaavat taas Solvallaan

11.10.2018 - 19:06 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Jaajo Linnonmaa ja Janne Korpi suuntaavat taas ensi kesänä kohti Solvallaa. Kuva: Anu Leppänen

Janne Korpi ja Jaajo Linnonmaa järjestävät Elitloppet-risteilyn myös ensi keväänä.

Raviradoilta tuttu ex-lumilautailija Janne Korpi ja radiopersoona Jaajo Linnonmaa ovat nyt kahdesti isännöineet ”vanhan ajan” Elitloppet-risteilyä, jolla risteilylaiva toimii koko viikonlopun ajan risteilijöiden tukikohtana. Reissu toteutuu myös ensi keväänä, ja hyttien myynti alkoi tällä viikolla.

”Mietittiin Jaajon kanssa ennen viime reissua että jaksaakohan tätä enää järjestää, kun on siinä kuitenkin oma stressinsä ja työnsä. Elitloppet-sunnuntaina kuitenkin todettiin laivalla, että todellakin järjestetään myös ensi vuonna”, Janne Korpi kertoo.

Konsepti on aiemmilta vuosilta tuttu, eli ravielämysten lisäksi reissulla on satsattu myös koviin esiintyjiin.

”Meidän juttuhan on, että ihan kuka vaan voi lähteä tälle reissulle. Palautteen mukaan joka kolmas oli ensimmäistä kertaa Elitloppetissa, ja mukana oli myös paljon väkeä, joka ei ollut ikinä käynyt raveissa”, Janne Korpi painottaa. ”Elitloppet on hieno urheilutapahtuma ja kokemus kenelle vaan, mutta on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät koko reissun ajan. Esiintyjillä on iso merkitys, jos mukaan myös ihmisiä ravien ulkopuolelta.”

Vaikka peruskonsepti on ennallaan, reissua pyritään myös uudistamaan.

”Jotain pientä uutta yritetään tuoda joka vuosi ja nytkin on jo ideoita ensi vuodelle. Katsotaan mitä niistä pystytään toteuttamaan.  Hyväksi havaittua konseptia ei kannata kuitenkaan liikaa alkaa muuttamaan”, Janne Korpi kuvailee.

Janne Korpi kertoo reissun järjestämisen olleen toisena vuonna selvästi helpompaa kuin ensimmäisenä vuonna.

”Sekä henkisesti että fyysisesti”, hän painottaa. ”Järjestäminen työllistää varsinkin alkuvuodesta tosi paljon. Toisena vuonna kuitenkin tiedettiin paljon paremmin ihmisten käyttäytymisestä esimerkiksi aikataulujen suhteen, siis milloin suurin osa syö ja mihin aikaan raveihin tullaan ja mennään.”

Korven mukaan reissun järjestäminen ei ole iso bisnes, mutta ”vähän jää viivan allekin”.

”Enemmän tätä tehdään rakkaudesta lajiin. On hieno fiilis, kun laiva on täynnä iloisia ihmisiä, ja saa olla itse mukana nauttimassa siitä meiningistä.”

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti