Midnight Hour menossa Kouvolaan

12.6.2018 - 16:52 | Miika Lähdeniemi Uutiset

Ari Moilanen ajoi lauantaina Killerillä Midnight Houria ensimmäistä kertaa. Kymi GP:ssä rattailla on jälleen Iikka Nurmonen. Kuva: Anu Leppänen

Killerin Eliitissä alle odotusten esiintynyt Midnight Hour starttaa näillä näkymin normaalisti Kymi GP:ssä.

Viime kauden komeetta ei lähtenyt lauantain Killerin Eliitissä odotetun lujaa liikkeelle, vaan jäi toiseen ulos ja oli Ari Moilasen ajamana lähinnä tasainen kuudes häviten selityksittä kärkihevosille.

Valmentaja Ossi Nurmonen kertoo, ettei esitykseen ole löytynyt mitään selkeää syytä.

”Midnight Hour oli tahmea ja kyllä siitä kaksikymmentä metriä puuttui”, Nurmonen harmittelee. ”Se ei lähtenytkään niin kovaa kuin normaalisti. Jotenkin se ei tuntenut olevansa iskussa. Hevosiahan nämä ovat, eivätkä päivät ole samanlaisia.”

Midnight Hour sai jo ennen Killeriä kutsun ensi lauantain Kymi GP:hen, jonne tuli rata-arvonnassa kakkosrata. Nurmosen mukaan Midnight Hour on osallistumassa kisaan suunnitellusti.

”En näe mitään syytä olla menemättä, kun hevosesta ei ole löytynyt mitään näkyvää vikaa ja sen olemus on pirteä. Tänään sillä ajoin ja olemus oli kyllä kunnossa. Kouvolassa ajetaan varmaan töppöset jalassa kuten Killerilläkin, ja säästellään kavioita Suur-Hollolaan.”

Sunnuntaina Oslossa vaisusti esiintyneestä Vitteristä Nurmonen ei osannut vielä sanoa enempää, koska hevonen ei ollut vielä tiistai-iltapäivänä ehtinyt kotiin asti.

Jaa artikkeli:

Uutiset

Jätä kommentti