Pekka Soini Palloliiton kilpailupäälliköksi

17.1.2017 - 16:58 | Ville Toivonen Uutiset

Pekka Soini on nyt jalkapalloväen palveluksessa. Kuva: Ville Toivonen

Suomen Hippoksen entinen toimitusjohtaja Pekka Soini on aloittanut Palloliiton kilpailutoiminnan päällikkönä.

Soini erotettiin puolitoista vuotta sitten Hippoksen toimitusjohtajan paikalta oltuaan pestissä yli 12 vuotta. Palloliitossa hän toimii paitsi kilpailutoiminnan päällikkönä, myös yhdistyksen juristina.

”Vaikea vielä ihan täsmällisesti kommentoida mitä kaikkea työnkuvaan lopulta kuuluu, mutta monenlaista joka tapauksessa”, Pekka Soini kertoo. ”Laidasta laitaan kaikenlaista nimenomaan urheiluun ja sen pyörittämiseen liittyvään. Opinsaunassa tässä ollaan, mutta intoa täynnä uusien hommien kanssa.”

Pekka Soini tunnetaan jalkapalloentusiastina ja Arsenalin kannattajana. Hän on aikanaan pelannut itsekin jalkapalloa ja viimeisten kymmenen vuoden aikana hän on ollut mukana junioritoiminnassa.

”Koutsaamista ja muuta sellaista. Voin sanoa, että on ollut tsägää, kun olen päässyt töihin kivojen ja kiinnostavien asioiden pariin. Jalkapallo on sellainen, ja sitä on ravitkin yhä edelleen, vaikka olenkin siinä lajissa eri ruudussa kuin aikaisemmin.”

Pekka Soini on edelleen hevosenomistaja ja seuraa raveja aktiivisesti, kuten teki jo ennen Hippoksen toimitusjohtajaksi siirtymistään.

”Varmasti raviurheilun uudistuksissa tulee joitakin ongelmiakin, mutta kokonaisuutena näkymä ikkunassa on nyt positiivinen”, Soini iloitsee. ”Ei tarvitse kuin vilkaista tammi-helmikuun sarjoja, niin sieltä näkee, että positiivisia, konkreettisia asioita on tapahtunut ja tapahtumassa. Joka laji tarvitsee sellaisia, on puhe sitten raveista, jalkapallosta tai mistä tahansa.”

Jalkapallomaailmassa toimii nyt siis kaksikin Hippoksen entistä vetäjää. Takavuosina Hippoksen toimitusjohtajana toiminut Kari Haapiainen on jo pitkään ollut HJK:n palveluksessa, nykyisin varatoimitusjohtajan tittelillä.

Jaa artikkeli:

Uutiset

Jätä kommentti