Propulsion 09,9 johtavan rinnalta

15.5.2018 - 21:27 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Valmentaja Redén ja Propulsion valmistautumassa tammikuun Prix d'Ameriqueen, missä ori sijoittui kolmoseksi. Kuva: Anu Leppänen

Lämpö nousee Elitloppetin suhteen, vaikka Cyber Lanen taustavoimat ilmoittivatkin, ettei ruuna ole mukana. Propulsion viimeisteli Elitloppet-vireensä tiistai-iltana murskaavalla tavalla.

Tiistai-illan Meadow Roadin lähtö oli etukäteen suupala Daniel Redénin valmentamalle ja Örjan Kihlströmin ohjastamalle Propulsionille, viime vuoden Elitloppet-kakkoselle ja sitä edellisen kauden neloselle. Toisaalta ori sai tehdä täyden päivätyön johtavan rinnalla ja loppuajalla 09,9. Toisaalta voitto irtosi sittenkin ylivoimaisesti, kengät jalassa ja korvat kiinni. Viimeistään nyt Propulsion lähetti viestin vastustajilleen: ”ette tule pääsemään helpolla.”

”Hevonen on nyt niin hyvä, kuin se voi juuri ennen Elitloppetia olla”, Kihlström hehkutti.

”Se ei ollut täysin tyydyttävä valmentaja Redenille alleoajossa, ja palasimme vanhaan alumiinikenkään, joissa se meni Gävlessä. Lisänä oli nyt vielä välipohjat. Ori on ilman kenkiä vielä olennaisesti nopeampi.”

Propulsion kuittasi tiistain juoksusta voittosummaansa 200000 kruunua lisää. Seuraavat sijat menivät Stefan Melanderin tallin Dupreelle ja Not AfraidilleUlf Ohlsson ajoi Dupreeta ja Jorma Kontio Not Afraidia.

Pääset tästä katsomaan AtgPlaylta tiistain 64-kohteet ja Propulsioninkin juoksun.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti