Ruotsista kuuluu mielenkiintoisia 86-jackpotkuvioita

16.5.2018 - 11:50 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Ruotsin agenttimme lainaohjastaja Kaj Widellin omat saumat illan 86-jackpotkierroksella rajoittuvat Westlineen, joka ei ole ulkona. Widellillä on kuitenkin mielenkiintoista taustatietoa illan kierrokselle, kannattaa lukea tarkkaan!

Kaikkein kuumin tipsi liittyy jo valmiiksi jättisuosikiksi pelattuun Månprinsen A.M.:ään.

”Kysyin itsekin Gunnar Melanderilta Dannerossa, että meinaako hän koittaa Månprinsenillä joskus ilman kenkiä”, agentti-Widell kertoo.

”Hän myhäili ja sanoi, että ehkä vielä joskus. No nyt on ollut huhuja, että se tapahtuisi pian, ehkä Elitkampissa. Jossain lehtikommentissa Melander ilmoitti, että tänään mennään normaalivarustuksella, mutta eilen illalla Solvallassa liikkui sellaisia huhuja, että kengät riisuttaisiin jo tänään. Voihan olla, että Gunnar haluaa testata ennen Solvallan Elitkampia. En luule, että Månprinsen häviää tänään muutenkaan, mutta luulen että tuolla olisi sille hevoselle iso vaikutus. Kannattaa seurata illalla varustetietoja, ja ennen kaikkea katsoa, kun Månprinsen lopulta menee ilman kenkiä. Se tulee olemaan mielenkiintoista.”

Mitä arvioit muista 86-kohteista?

Westline (T86-8) kesti yllättävän hyvin rajun kilvanajon viimeksi, ja varmaan Micael Broberg antaa taas ohjeet ajaa eteenpäin. Niin hän yleensä tekee. Jos Araw Hoss suorittaa omalla tasollaan, se lienee ylivoimainen tähän, ja sitä voi ajatella pankiksi. Jos laittaa monta, niin kyllä Westlinekin sitten kuuluu lapulle.”

”Minun paras yllätystipsini illalle on Scarpetta (T86-5), joka kesti viimeksi minun ohjastamanani toiseen starttiin tauolta pahalta paikalta ja vielä raskaasta rautakengästä ihan hyvin. Tykkään siitä hevosesta, ja toisaalta mielestäni suosikki Tesio on sille pahalta sisäradalta nyt liikaa pelattu. Scarpetta menee nyt kokolapuilla ja ilman etukenkiä, mikä muuttaa tilannetta, ja varsinkin keulasta se voisi yllättää. Se on turhaan peleissä unohdettu kyvykäs hevonen.”

Pärjäätkö ennen 86-kohteita Solvallassa?

”Päivän paras mahdollisuus on neloslähdön Digital Data. Se parantaa startti startilta, ja vaikka on rata 12, uskon saumaan. Lähtö ei vaikuta Solvallan juoksuksi mitenkään kivikovalta, ja tässä hevosessa on ainesta vähän pitemmällekin. Avauslähdön hevonen Nebbiolo on minulle toistaiseksi tuntematon. Tango Lavec (Lähtö 6, T5-5) on kyvyiltään riittävä, mutta vähän vaikea hevonen ajaa. Se laukkasi koelähtöön ja meni 15,5 läpi kaksi kierrosta sen jälkeen, ja nyt on treenattu lisää. Jos se toimii, se pystyy kyllä tässäkin lähdössä pärjäämään.”

Tästä pääset illan T86-lähtölistoihin.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti