Sweden Cup-finalisti Juuso Holttiselle

5.12.2017 - 18:29 | Miika Lähdeniemi Uutiset Suomi

6-vuotias Fire To The Rain on tienannut urallaan 2 323 402 kruunua ja tehnyt ennätyksen 10,2. Kuva: Anu Leppänen

Juuso Holttinen sai jälleen kovan vahvistuksen Ruotsista, kun 2,3 miljoonaa kruunua tienannut Fire To The Rain saapui Jokimaalle.

Ruotsissa Reijo Liljendahlin valmennuksessa ollut Fire To The Rain on suurhevosenomistaja Onkel Invest Oy:n eli Päivi Laakkonen-Mäkihongon hevosia. Tuoreimman tulokkaan myötä Holttisella on nyt yhdeksän Onkel Investin hevosta treenilistoillaan.

Fire To The Rain on mielenkiintoinen lisä Suomen ykkössarjoihin, sillä jenkkisyntyinen ori on viime kevään Sweden Cup-finalisti. Edelliskesänä se oli Nuncion voittamassa Jubileumspokalenissa kolmas täyden matkan ajalla 10,9. Tällä kaudella se on mennyt sikäli alta odotusten, että 6-vuotiaan voittosaldo on nolla.

”Tänä vuonna ei vissiin ole menestystä tullut ihan niin kuin aiemmin, tosin en ole hevosta niin tarkkaan seurannut”, Juuso Holttinen sanoo.

”Suomeen se on aika hyvä hevonen ja tervekin, kun on vastikään startannut ja ollut neljäs. En ole kerennyt vielä enempää hevoseen tutustumaan, eikä sen paremmin ole aikatauluja laadittu.”

Holttisen tallin muiden ykkössarjalaisten Top Of The Worldin ja Stormyskyn tavoin Fire To The Rain saattaa kilpailla vasta keväällä.

”Näistä lauantaihevosista on suurin osa tauolla. Whole Lotta Love oli lauantain Kasvattajakruunu-finaalissa harmittavasti kurkunpäätulehduksessa, ja sekin jää tauolle. Mukavia starttareita kyllä on, ja paljon myös varsoja. Kalusto on hyvä”, Holttinen kiittelee.

Jokimaan raviradalla tallia pitävä Juuso Holttinen sai uuden kovan vahvistuksen talliinsa. Kuva: Ville Toivonen
Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti