Turpakäräjien huutokauppaextra: Tästä periaatteesta Pekka Korpi pitää kiinni

13.9.2018 - 15:14 | Ravinetti Uutiset

Huutokauppatietäjät Mitja Nummenmaa, Erkki-Pekka Mäkinen ja Pekka Korpi keskustelevat tämän viikon Turpakäräjillä. Kuvaus Anu Leppänen

Suomen kaikkien aikojen raviurheilija Pekka Korpi, Graceful Swampin huutokaupasta hankkinut Erkki-Pekka Mäkinen ja kokenut huutokauppajärjestäjä Mitja Nummenmaa keskustelevat teemajaksossa varsahuutokaupasta.

Ypäjän varsahuutokauppa järjestetään huomenna perjantaina. Siellä ovat paikalla myös Erkki-Pekka Mäkinen, joka hankki kaksi vuotta sitten tähtihevosensa Graceful Swampin nimenomaan huutokaupasta sekä Pekka Korpi, joka on tänä vuonna myös pitkästä aikaa myyjän roolissa.

Mitja Nummenmaa taas vastaa järjestelyistä Suomen Hevosenomistajien keskusliiton toiminnanjohtajana. Turpakäräjien erikoisjaksossa kolmikko keskustelee huutokaupasta, varsan valitsemisesta ja tietysti Graceful Swampin eli ”Sämpylän” tulevaisuudesta.

Pekka Korpi kertoo, mihin perusperiaatteeseen hän luottaa varsoja katsoessa. Eepee Mäkisellä on omat vinkkinsä huutokauppaan lähtijöille ja Mitja puolestaan kertoo, missä vaiheessa hän ei ole enää Eepeen kaltaisista huutokauppakävijöistä huolissaan.

Katso koko erikoisjakso tästä:

Jaa artikkeli:

Uutiset

Jätä kommentti