Tuuli kääntyy Widellille?

8.8.2018 - 12:33 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Viime päivät eivät ole menestyskulkua lainaohjastaja Kaj Widellille, mutta illan T86 Bodenissa on luvassa parempaa.

Viime viikonlopusta alkaen on tullut vain alempia sijoituksia, parhaimmillaan kolmonen, monella ajokilla, sekä paljon nollia ja kirjaimiakin. Onneksi keskiviikkoillan Bodenin reissu ja muutkin ravit ensi viikonlopun Åbyä kohti lupaavat enemmän.

”Erityisesti eilen sattui kyllä vaatimattomat ajokit, harvoin on ollut yhtä montaa yhtä vaisua peräkkäin”, Widell huokaa.

”On onneksi sen verran kokemusta, että ei mene yöunet. Varsinkaan, jos tietää ettei itse olisi voinut tehdä mitään eri tavalla. Aina tulee parempi aika, ja tuntuisi, että jo tänään Bodenissa pärjääminen olisi lähellä muutamalla ajokilla.”

Widellin ajokeista Global Ultimate (T86-3) vaikuttaa olevan luotettu eniten.

”En tunne hevosta, mutta varsinkin toissastartissa 75:ssä se tuli oikein hyvin loppua mutta oli epäonninen jäätyään matkalla väsyvän taakse. Sitä pitäisi keventää tänään kengitykseltään. Ruuna ei kai ole ollut nopea lähtemään auton takaa, mutta kokeillaan ajaa ehkä autolähtöpruuvi ennen raveja ja jos tuo keventäminenkin auttaisi?”

Victory Streamline (T86-4) on kai ok-kunnossa mutta kovassa lähdössä huonolta paikalta pitää koittaa korotettua rahaa. Proud L.A. (T86-5) on hyvällä paikalla suosikin takana, ja se ykkösrata voi olla hyvä sille Crown Prince W.W.:lle, jota olen ajanutkin. Kuitenkin suosikki on ollut tosi epävarma, ja minun ajokki aloitti hyvin ja oli ilman omaa syytä kolarissa viimeksi, joten meillä voisi olla nyt yllätyssauma.”

Rally Funny (T86-7) oli se hevonen, jonka vuoksi Bodeniin lähdinkin. Se on vähän kuumaluontoinen, mutta tosi kyvykäs hevonen. Tamma avaakin tosi lujaa, mutta on eri asia, kannattaako ladata täysillä, se voi siitä jäädä painamaan ohjille. Tehtävä vaikuttaa aika sopivalta, enkä pelkää taukoakaan. Valmentaja sanoi, että hän ilmoittaa, jos hevonen tuntuu ratahiitissä hyvältä, joten näin on ilmeisesti ollut. Menestys on varmasti lähellä.”

Torstai on kiireinen Widellille: Lindesbergin lounasraveissa on kuusi ajokkia ja illalla Bollnäsissä kolme. Seuraavaksi Åbyyn 75-raveihin Kaj lähtee ajamaan vain yhtä hevosta.

Ryssebo La Reine (T75-4) on siellä pahalla paikalla, mutta vaivan väärti. Tuoltakin odotan menestystä. Siltä saatetaan riisua kengät eka kertaa, ja joka tapauksessa luulen että tästä voi tulla oikeasti hyvä hevonen, siinä on puitteet sellaiseksi ja se tuntuu sellaiselta. Tietenkään nyt Åbystä takamatkalta ei saa olla huonoa tuuria, mutta jos juoksu onnistuu, voimme ehtiäkin.”

”Torstain ajokeista Lindesbergissä Saga R.C. ja Sugar Daddy sekä Bolnäsissa Rally Gunnar ovat sellaisia, jotka voisivat pärjätä. Mutta ei mitään sellaista, että varmaksi vaan!”

Pääset tästä Bodenin T86-jackpotkierroksen listoihin.

Tästä pääset lauantain T75-jackpotkierroksen lähtölistaan.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti