Voitokas tanskalainen Taulion talliin

22.6.2017 - 11:43 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Jere Taulion talli saa ensi viikolla mielenkiintoisen vahvistuksen, kun viisi voittoa kahdeksasta viime startistaan ottanut tanskalainen Aira Cloc muuttaa liperiläistalliin.

Valentin Laday löylytti isokenkäiset

21.6.2017 - 21:18 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

VERMO. Amerikkalaisessa illassa ei sateen jäljiltä nähty aivan hurjinta vauhti-iloittelua, vaikka hyvää vauhtia pidettiinkin. Isokengässä matkalla mittelivät Bret Boko ja Jontte Boy, mutta parhaat palat korjasi kisan vähiten tienannut hevonen Valentin Laday.

Kaustisen sankarit tulivat Kangasniemeltä

19.6.2017 - 20:53 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Kaustisella ravatut Pikkupelimannin karsinnat olivat eteläsavolaisten juhlaa. Karsintavoittajat Turelius ja Tähtisekki tulevat Kangasniemeltä ja vieläpä samalta kylältäkin.

Workout Wonderilla kaviomurheita – katse St Micheliin

18.6.2017 - 17:42 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Eilisen Kymi GP:n suurimpiin kysymysmerkkeihin kuului suomalaistoivo Workout Wonderin suoritus. Valmentaja Jarno Kauhasen mukaan oriin ongelma on paikallistettu.

Vitterille uusia tallikavereita Ruotsista

18.6.2017 - 15:54 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Ravikuningas Vitter on vielä tauolla, mutta sen taustajoukot eivät lepää laakereillaan. Pari päivää sitten Svart Stablelle tuli Ruotsista pari uutta, mielenkiintoista starttihevosta.

Toivanen ja Hulkkonen eri teille – Big Headache lähtee Ranskaan

17.6.2017 - 20:05 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Hevosenomistaja Timo Hulkkonen ja valmentaja Veli-Pekka Toivanen eivät jatka menestyksekästä yhteistyötään.

Täydellisen työn valjakko

17.6.2017 - 19:34 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

KOUVOLA. Yksikin ruotsalainen riittää voittoon. Sen näyttivät väkivahva Carabinieri ja sen ohjastaja Johan Untersteiner, joka teki rattailla täydellistä työtä. Ylivauhtisen kisan voittoon vaadittiin kilpailu- ja rataennätys 11,0ake.

Välähdys väläytti kympin kyytejään

17.6.2017 - 17:44 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

KOUVOLA. Valiodivarin odotettu sankari Välähdys väläytteli taas hurjia vauhtivarojaan. Seuraavaksi vuorossa on Nordic King, jonka voitto saattaisi tehdä Ville Korjuksesta joutomiehen.

Iisakki söi vastustajien eväät

17.6.2017 - 16:59 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

KOUVOLA. Pitkien matkojen ässä Issaquah Sund näytti taas kovuutensa Kymi GP:n maratonilla. Vaikka Express Duo pääsi etenemään matkalla sen imuun, ”Iisakki” söi sen ja muiden vastustajien eväät kovavauhtisella kirikierroksella.

Veijo lähetti Kouvolaan ”yhden maailman parhaista”

16.6.2017 - 15:00 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Kouvolan lauantaikisoissa nähdään huippuhevosia myös päälähdön ulkopuolella. Yksi niistä on Veijo Heiskasen tallin Some Summit, joka aloittaa kautensa Jouni Kaikko Memorialissa.

  • Sillanpään Oriasema