Monta rautaa tulessa

18.9.2018 - 12:27 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Kaj Widell ei ehdi levätä laakereillaan, vaan hän ajaa kilpaa siellä ja täällä. Illalla on Kriteriumin karsinnat Solvallassa, huomennakin ”Valla” 86-raveineen ja lauantaina Färjestadissa mies ajaa kulta- sekä hopeadivisioonaa.

Pastore Bob sai paikan Yonkersiin

18.9.2018 - 12:02 | Ville Toivonen Uutiset Ulkomaat

Kari Lähdekorven osaomistama Pastore Bob edustaa Ruotsia lokakuussa Yonkersin radalla USA:ssa ajettavassa International Trotissa.

Puro ei lähde turhaan T86-raveihin?

12.9.2018 - 9:53 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Halmstadissa valmentava Petri Puro, 56, on tunnettu monista huippuhevoistaan mutta myös korkeasta voittoprosentistaan. Tänään Puro lähtee suomalaistaustaisen Martin De Bosin kanssa Åbyyn T86-raveihin.

Salmela vaalii helmeään mutta uskoo voittoon

7.9.2018 - 9:52 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Lauantain T75-jackpotkierroksen pankki on Petri Salmelan tallin superori Makethemark. Salmela kertoo hevosen olevan mahtivireessä, mutta huomauttaa myös, ettei Solänget ole uran tärkein startti.

Widellin viikossa monta kärkeä – muuttokin on edessä

4.9.2018 - 15:01 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Kaj Widell ohjastaa Solvallassa sekä tiistai- että keskiviikkoiltana sekä joka päivä loppuviikon ajan jossain. Joukossa on mielenkiintoisia monena päivänä. Arlandan lentoaseman…

Iivari Nurmiselle oppilaiden EM-hopeaa

2.9.2018 - 14:58 | Ville Toivonen Uutiset Ulkomaat

Venäjän Ufalla ratkaistu Euroopan Mestaruus karkasi päätöslähdössä yhden pisteen erolla Tanskaan.

Petri Purolla ratkaisuja 75-jackpotkierrokselle?

31.8.2018 - 0:00 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Ruotsin Derbyn kunniaksi Jägersrossa ajetaan viikonloppuna kaksi 75-kierrosta. Lauantain kierroksella on jackpotkin, ja tamperelaislähtöinen Halmstadin valmentaja Petri Puro on kahdella hevosellaan avainhahmoja.

Mika Forss hakee jättipottia Ruotsin Derbyssä – ”Marginaalit ovat tosi pieniä”

28.8.2018 - 10:05 | Ville Toivonen Uutiset Ulkomaat

Mika Forss ajaa sunnuntaina Ruotsin Derbyssä Mellby Firea. Kotimaisen ajajaliigan ykkönen on Timo Nurmoksen valmentaman karsintavoittajan ohjissa ensimmäistä kertaa.

Milligan’s School yllätykseen – Readly Express jätettiin viidenneksi

25.8.2018 - 20:18 | Ville Toivonen Uutiset Ulkomaat

Miljoonan kruunun ykköspalkinnolla ajettu Sundsvall Open Trot oli yllätyksellinen kilpailu. Prix d’Amérique -voittaja Readly Express jäi ensimmäistä kertaa urallaan totosijojen ulkopuolelle, ja voiton vei Stefan Melanderin jenkki Milligan’s School.

Villiam epäonnistui, mutta Nurmos juhli silti myös Ruotsissa

22.8.2018 - 23:40 | Ville Toivonen Uutiset Ulkomaat

Suomalaisten omistamat hevoset eivät menestyneet Ruotsin Derbyn karsinnoissa, mutta valmentajapuolella meni asiallisesti. Karsintavoiton saivat sekä Pasi Aikio että Timo Nurmos, jonka ilta oli kaksijakoinen. Kriteriumvoittaja Villiam epäonnistui, mutta Mellby Fire paikkasi tallikaverin erehdystä.