Selväpiirteiseltä näyttää

6.12.2017 - 11:33 | Ville Toivonen Vihjeet Suomi

Vermon kestomenestyjä Grainfield Oliver on taas voittopaikalla pääradalla. Kuva: Anu Leppänen

Itsenäisyyspäivän Toto65-ravit alkavat Vermossa kello 16. Kierros näyttää varsin selväpiirteiseltä, rivin suurin suosikki on tulessa heti avauskohteessa.

 

T65-1: 5 Grainfield Oliver on vahvoilla. Viimeksi se oli keulasta omaa luokkaansa ja tähtää taas koko matkan johtoon. Viime kerralla kova lopetus irtosi sen verran ilmavasti, että suosikki on taas tosi liki voittoa.

2 Victory Pilot on mainiolla paikalla ja kaksi starttia saatuaan varmsati pikkuhiljaa parhaimmillaan. Viimeksi se ei pysynyt kolmannesta sisältä Grainfield Oliverin matkassa loppusuoralla, joten suosikin lyöminen vaatii parantamista.

6 Say It on kerännyt alustavissa prosenteissa paljon peliä. Ruuna on hyvässä kunnossa, Porissa se voitti keulasta ja viimeksi Lahdessa se siirtyi selvästi Poria kovemmassa lähdössä viimeisellä takasuoralla kolmannesta ulkoa toiselle radalle. 3 Oliwer Hipin kiri ei Teivossa kantanut kolmannesta ulkoa maaliin asti.  8 Sacramento S laukkasi viimeksi suurena T65-suosikkina ja on nyt ihan pelaamaton.

Juoksunkulku: Sisäpuolella on pari hyvää avaajaa, mutta Grainfield Oliver etenee viimeistään kaarteessa keulaan.

A: 5 B: 2, 6, 3, 8, 7, 4

 

T65-2: Uudenmaan Upeimman karsinnassa suosikit erottuvat selvästi. 7 Lexus Dream on vahvassa vireessä. Kasvattajakruunun finaalissa se kiri johtavan takaa Hotshot Luca tuntumaan kakkoseksi. Jo aiemmissa kisoissaan Lexus Dream esiintyi positiivisesti, eikä arvokakkonen ollut mikään onnenkantamoinen.

6 Twist Of Fate on luokaltaan kisan ykkönen, mutta Kasvattajakruunussa se ei ollut parhaimmillaan toisesta ulkoa. Ori näytti olevan jo viimeisen takasuoran lopussa vaikeuksissa, mutta piti kuitenkin vauhtinsa, eikä hävinnyt kärjellekään hurjasti.

Voitto menee hyvin todennäköisesti toiselle suosikeista. 9 Johnny Flame oli viimeksi keulasta hyvä kakkonen kovan Ranch Pop Upin jälkeen ja 1 Deangelo oli Kasvattajakruunussa sisäratajuoksulla asiallinen ja saa taas hyvät asemat.

Juoksunkulku: Molemmat suosikit lähtevät reippaasti. Lexus Dream pystynee valtaamaan johtopaikan.

A: 7, 6 B: 9, 1, 2, 10

 

T65-3: Kolmevuotias 1 Silvester on voittanut neljästi putkeen ja ottanut voittonsa väljällä tyylillä. Teivossa se kiri lopulta helppoon voittoon, vaikka joutui viimeisessä kaarteessa neljännelle radalle, ja viimeksi Porissa se oli keulasta aivan omaa luokkaansa. Vastus kovenee koko ajan, mutta Silvester on ollut sen verran vakuuttava, että sen täytyy olla tässäkin lähellä voittoa.

2 Krampus tuskin ohittaa Silvesteriä kiihdytyksessä, mutta on kuitenkin sen kovin haastaja. Viimeksi Krampus oli kolmas koville Al E.Gador Zetille ja Rafa Pareralle hävinneenä.

6 Vaniere lähtee lujaa ja napannee keulat. Viimeksi Lahdessa se johti kalkkiviivoille, mutta tuli selästään tilaa saaneen Mamajuanan ohittamaksi. Sitä ennen Vermossa se oli kelpo nelonen T76-kisassa.

Juoksunkulku: Vaniere paiskaa keskeltä johtopaikalle. Silvesterillä käännellään heti pois sisäradalta.

A: 1 B: 2, 6, 5, 4, 10, 7, 11, 8, 12

 

T65-4: Tammojen Uudenmaan Upein -karsinnan avainhevonen on 2 Easy On The Eye. Se kuuluu ikäluokan tammaparhaimmistoon, mutta romahti viimeksi Kasvattajakruunu-välierässä. Jos Easy On The Eye on normaali, se aiheuttaa vastustajilleen tässä kiirettä.

1 Willow Pride oli Kasvattajakruunussa vahva viides. Se nostettiin loppukurvissa neljännelle radalle, mutta tuli sitkeästi maaliin asti. Willow Pride lähtee hyvin ja voi vetää nyt alusta loppuun. Markku Nieminen on ohjastajanvaihdoksella valmennettavansa rattailla.

11 Käthy tuli Kasvattajakruunussa loppumetrit lujaa ja on takaakin vaarallinen. 4 Katie Ale menetti Kasvattajakruunu-välierässään mahdollisuudet jäätyään Easy On The Eyen taakse pussiin. 9 El Fitzgerald oli viimeksi vaisu, mutta pystyy paljon parempaan ja on nyt hyvällä paikalla. 3 Ride laukkasi Kasvattajakruunun finaalissa kolmanteen kaarteeseen. Nyt sekin saa suotuisat asemat.

Juoksunkulku: Willow Pride, Ride ja Katie Ale lähtevät parhaiten. Willow Pride saanee pidettyä keulat.

A: 2, 1, 11, 4 B: 9, 3, 10, 8, 7, 6

 

T65-5: 6 Stonecapes Poe on kolmen voittonsa myötä suursuosikki, mutta se ei vieläkään saa varauksetonta luottoa. Viimeksi Stonecapes Poe eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja voitti hallitusti, vaikka olikin loppusuoralla jonkin verran epävarman oloinen. Tehtävä on edelleen inhimillinen ja Stonecapes Poen suosikkiasema perusteltu.

7 Brown Recluse on hyvässä kunnossa. Kouvolassa se kiritti Cooper Hossia pystymättä tosissaan uhkaamaan tätä, Lahden voitossaan Brown Recluse eteni puolimatkassa keulaan ja piti ykköseksi Take A Bow’n haastaessa.

Kolmas kova 5 Jackpot Aria on ollut viime starteissaan asiallinen kakkonen. Viimeksi näytti, että Jackpot Aria olisi työntymässä ykköseksi asti, mutta viimeisellä satasella puhtia ei enää riittänyt. Nyt Jackpot Aria pääsee hyviin asemiin.

Juoksunkulku: 3 Arrowsrain avaa ensin johtoon, mutta luovuttaa paikkansa jatkossa ainakin Stonecapes Poelle ja todennäköisesti myös Jackpot Arialle.

A: 6 B: 7, 5, 9, 8, 3, 10

 

T65-6: 7 Laura Vixi on kisan seuratuin. Puolentoista kuukauden tauolta tuleva nelivuotias on oikein kyvykäs, mutta se on kilpaillut koko ajan ilman etukenkiä ja nyt pitää mennä kengät jalassa. Viime startissaan Laura Vixi oli koko matkan huomattavan vino, mutta tuli hyvin loppuun asti. Poisjääntien myötä Laura Vixillä on viitosrata, jolta nopea avaaja suuntaa kohti keulapaikkaa.

11 Por Nie Rock esiintyi Kasvattajakruunu-finaalissaan ryhdikkäästi. Se myöhästyi alussa selvästi, eteni sitten sisäradan jonoon ja tuli mukavasti maaliin asti. Nyt vastus on aivan eri luokkaa kuin Next Directionin voittamassa arvolähdössä.

4 Golden Eleven on myös hyvässä kunnossa. Viimeksi se kiri parijonosta kakkoseksi keulavoittajalle häviten ja edellisessä kisassaan kiri kantoi voittoon asti.

Juoksunkulku: Laura Vixi avaa hyvin ja hakee keulapaikan.

A: 7, 11 B: 4, 2, 10, 5, 8, 9, 3, 12

 

Toto65-vihjesysteemi:

5 Grainfield Oliver (2, 6)

7, 6 (9, 1)

1, 2, 6 (5, 4)

2, 1, 11, 4, 9, 3 (10, 8)

6, 7, 5 (9, 8)

7, 11, 4 (2, 10)

32,40 euroa

Linkki systeemiin Veikkauksen pelijärjestelmässä.

Jaa artikkeli:

Vihjeet Suomi