Ypäjä Louvre käy varmaksi

16.5.2018 - 13:21 | Ville Toivonen Vihjeet Suomi

Kovakuntoinen Ypäjä Louvre on T65-vihjerivin ankkuri. Kuva: Anu Leppänen

Keskiviikon T65-vihjesysteemi nojaa päätöskohteen Ypäjä Louvreen, joka on sille mainiosti sattuvalla 2600 metrin matkalla.

Isokengässä on mukana vain viisi hevosta, mutta kisa on kuitenkin mielenkiintoinen. 1 Bret Boko (T65-1) on sisäradalta avainasemassa. Ruuna on kymmenvuotiaanakin edelleen iskussa, ja jos se saa puolustettua keulapaikan, vetää se varmasti pitkälle. Lahdessa se hävisi hurjalle T.Rexille pitäen muut takanaan.

6 Boys Going In haki Mikkelissä keulat ja torjui Top Of The Worldin lopussa. Antti Ojanperä yrittää varmasti yllättää Bret Bokon heti kättelyssä. 4 Jontte Boy ei esittänyt ihmeitä kauden avauskisoissaan Ranskassa. Oriin kapasiteetti kuitenkin tunnetaan, eikä sen voitto saisi yllättää.

4 Ypäjä Louvre (T65-6) tuli viimeksi selästään iskeneen Bunker Shotin ohittamaksi, mutta esitys oli joka tapauksessa mainio. Ypäjä Louvre laukkasi suoraan voltista pari askelta, antoi hyvin alas ja eteni avauskierroksen aikana keulaan. Loppua kohti tahti tiivistyi koko ajan ja muut jäivät kauas kärkiparista.

Nyt pahin vastustaja 11 Fast Time on takarivissä, mikä haittaa sitä merkittävästi. Ypäjä Louvre pääsee selkeästi parempiin asemiin ja on hyväkapasiteettisena ja nousevana hevosena hyvä varmaehdokas.

2 Por Nie Rock (T65-4) on rajusti tauluaan paremmassa kunnossa. Ruuna on kärsinyt huonosta arpaonnesta, jonka myötä juoksunkulut ovat olleet sitä vastaan. Viimeksi Mikkelin maililla se juoksi sisärataa, nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja jäi lopulta umpipussiin.

Toissa kerralla Teivossa Por Nie Rock kiri hyvätasoisessa lähdössä loppua neljättä rataa pitkin ja tuli lujaa, mutta ei voinut yltää seitsemättä sijaa korkeammalle. Kakkosradalta Por Nie Rock saa vaihteeksi hyvät asemat ja ainakin jos matkalla ajettaisiin turhan kovaa, Por Nie Rock ohittaa lopussa monta.

 

1, 4, 6 (2, 3)

9, 3, 6, 12, 15 (10, 8)

8, 1, 7 (5, 11)

4, 1, 10, 2, 6 (12, 9)

4, 3, 12 (8, 7)

4 Ypäjä Louvre (11, 8)

67,50 euroa

Jaa artikkeli:

Vihjeet Suomi