T76-varma Jokimaa Tekee Tähtiä-finaaliin

Lahden T76-päivän päälähdöistä 2-vuotiaiden Hevosenomistaja-pokaali on tasainen pelilähtö, mutta Jokimaa Tekee Tähtiä-finaalissa ennakkosuosikki Obrigado on vahvoilla.

Jokimaa

Nuncio pankkina 75-jackpotin kimppuun

Örebrossa päästään havittelemaan isoa rahaa, kun tarjolla on reilun 1,7 miljoonan euron jackpot. Päivän seuratuin hevonen on varmuudella viidennen kohteen Nuncio, joka palasi viime kerralla voitokkaasti tauolta, ja näytti paljon paremmalta kuin aikoihin.

Jackpot

Kolmas peräkkäinen T65-pankin haarukassa

Illan T65-kierroksen pelatuin hevonen I’m Just A Sund käy vihjerivien varmaksi, vaikka sen peliosuus onkin yläkantissa. Rivin muista suursuosikeista Die Kaiserin varmistetaan jo pienemmässä lapussa.

T65-vihjeet

Readly Express avaa mahdollisuuden T75-täysosumaan

Åbyssa ravataan tasokkaat ravit Ruotsin Mestaruuksia ratkottaessa. Päälähdöstä löytyy tuttu pankki, Timo Nurmoksen tähti Readly Express. Yhteenveto: Uskomme Jorma Kontion ajokin hoitavan…

Jorma Kontio

Välähdys vastaan ravikuninkaalliset Mikkelin 76:ssa

Kuninkaalliset Köppinen ja Saaga S lähtevät altavastaajina matkaan, sillä Välähdys on syystäkin suursuosikki. T76-kierrosta helpottaa T.T. Avot (T76-2), mutta muissa kohteissa riittää haastetta. Olosuhteet voivat myös värittää peliä, vaikkakin ennusteiden mukaan sateet olisivat tulossa Mikkeliin vasta illalla ravien jälkeen.

Köppinen

Yllätysveto T65-pankiksi

Vaikka Vermoon on tarjolla vaikka millaisia varmoja, ne kaikki tuntuvat ylipelatuilta, ja tässä vihjeessä koitetaan varmistaa niitä. Bosses Lilyn ja Robin Roofin lähdöistä löytyy maksavia yllätysideoita.

Antti Ojanperä

Välähdys Kriterium-päivän pankkina

Huipputasokas Kriterium-päivä on käsillä. Molemmissa Kriterium-finaaleissa suosikit erottuvat selvästi, ja kierroksen pankki Välähdys vaikuttaa lyömättömältä Erilo-juoksussa. Päivän suurin kysymysmerkki on Suomeen muuttanut Finlandia-ajon voittaja D.D.’s Hitman.

Toto76

Suomalaisvarma Skellefteån jackpot-kierrokselle

Sateiset olosuhteet voivat tuoda oman mausteensa Skellefteån V75-jackpot-kierrokselle. Toinen selväpiirteisen rivin pankeista on vahvasti suomalaisedusteinen T. Rex, vaikka sitä tällä kertaa ajaakin Örjan Kihlström.

Ruotsin 75

Elävällä idealla pottia hakemaan

Ravinetin T65-vihjeessä otetaan tällä kertaa räväkästi kantaa ja rastitaan varmaksi selvästi alle kymmenen prosenttia rastittu hevonen. Rivin toiseksi varmaksi käy Sundsvik Mayday.

T65-vihjeet

Kriteriumviikonloppu tarjoaa upean lauantai-75:nkin Solvallassa

Solvallassa ravataan sunnuntaina juostavan Kriteriumin ympärillä upean upeat ravijuhlat, jotka starttaavat jo lauantaina. Ohjelmassa on divisioonien finaalit, sekä EM-lähdöt kolme- ja viisivuotiaille ja kirsikkana kakun päällä nelivuotiaiden UET Grand Prix.

Global Trustworthy
  • Sillanpään Oriasema