Vermossa 65-jackpot ja mielenkiintoiset kohteet

Keskiviikon Toto65-pelissä on tarjolla yli 60 000 euroa bonusrahaa ylimpään voittoluokkaan, joten tänään on rivipelaajallakin syytä satsata tavallista enemmän. Hevosrikkaat kohdelähdöt ovat pelillisesti normaalia värikkäämmät, etenkin kun isolla osalla suosikeista on epävarmuustekijöitä.

Guido di Quattro

Mountain Cleaver palaa voittokantaan?

T76-pelissä on tälläkin viikolla jaossa 100 000 euroa ylimääräistä bonusrahaa. Teivon kierroksella on useampi haastava kohde, eikä houkuttelevia varmaehdokkaita ole ruuhkaksi asti. Ravinetin vihje kasataan Mountain Cleaverin ja Regent Zetin varaan.

Toto76-vihje

Pankin ja ideavarman voimin Åbyn 75:n kimppuun

Åbyssa juostaan hyvätasoiset ravit, ja kierros vaikuttaa alttiilta yllätyksille, nyt kun hevoset ovat vielä siirtymävaiheessa kenkäpakon suhteen. Kierroksella on pari selkeää suosikkia, joista toinen kelpaa meidän riviemme pankiksi.

Nadal Broline

Selväpiirteiseltä näyttää

Itsenäisyyspäivän Toto65-ravit alkavat Vermossa kello 16. Kierros näyttää varsin selväpiirteiseltä, rivin suurin suosikki on tulessa heti avauskohteessa.

Toto65-vihjeet

Seinäjoella jackpot-rahaa ja Kasvattajakruunu-finaalit

Seinäjoen T76-pelissä on tarjolla satatonnia jackpot-rahaa, minkä lisäksi bonuksia on myös Päivän duossa ja Kasvattajakruunu-finaalien voittajapelissä. Ravinetin vihje on kasattu kahden Kasvattajakruunu-suosikin varaan.

Toto76-vihje

Jackpotin kimppuun Jägersrossa

Jägersron kierrokselle saatiin reilun 527 000 euron jackpot, ja tasaisen oloisella kierroksella voitto-osuus voi nousta herkästi korkeaksi. Suuria seteleitä on jaossa myös radan puolella, kun 2-vuotiaiden Svensk Uppfödningslöpningenissä voittajaa odottaa miltei 71 000 euron suuruinen ykköspalkinto.

Rowhill’s Jack Vermon luottohevosena

Toto65-kierroksen parasta pelattavaa tarjoaa viides kohde, jossa alustavan pelijakauman selvä suosikki on Ravinetin rankingissa vasta kolmoshevosena. Vihjerivin läpivarmana starttaa kolmoskohteen Rowhill’s Jack.

Selvät suosikit 3-vuotiaiden Kasvattajakruunuissa

Turun T76-kierroksen huippukohdat ovat kolmivuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalit. Kierroksen pankki Hotshot Luca jatkanee komennossa oriiden ja ruunien puolella. Tammojen finaalissa Callela Lisbeth puolestaan on selvä ennakkosuosikki.

Toto76-vihje

Kontio on 75-finaalien tukipilari

Solvallan lauantai tarjoaa upean 75-finaalikerroksen, jonka ratkaisu saattaa piillä heti kohteiden alkupäässä. Jorma Kontiolle ja ohjastettavilleen on luvassa iso rooli.

Cyber Lane

Kierroksen juniori luottorastina

Illan T65-potissa on jälleen jaossa 65000 euroa lisärahaa. Kierroksen pelatuin hevonen on kolmevuotias Rafa Parera, joka on varmana myös Ravinetin vihjesysteemissä.

T65-vihjeet
  • RW-valjaat