Milli T86-potissa keskiviikon päätteeksi

Keskiviikkoillan päättävä iso ravipeli Ruotsin T86 sisältää tällä kerralla jackpotin – aivan kuten Vermon 65-kierroskin. Raveista on tänään siis tuplamahdollisuus saalistaa ”isoa kalaa”.

Nelivuotiaat avainasemassa amerikkalaisessa illassa

Koska viime keskiviikkona ei löytynyt yhtään kuusi oikein -tulosta, tämän viikon T65-potissa on vajaat 80 000 euroa extraa. Amerikkalaisen illan pelipähkinää lähdetään purkamaan kahden nelivuotiaan varman avulla.

T65

Selkeitä varmavalintoja jackpot-kierrokselle

Kymi GP:n T76-kierroksella jaetaan 76000 euroa lisärahaa. Pelillisesti rivi näyttää selkeältä, sillä kierroksella on parikin oikein suurta suosikkia.

Bodenin 75-jackpotissa rahasadetta?

Lauantaina nähdään huippuraviurheilua myös Ruotsin puolella. T75-lähdössä on myös tuplajackpot. Viime viikonlopulta kertyi molemmilta päiviltä yhteensä lähes 2,2 miljoonaa euroa…

Jorma Kontio

T86-ideoita vaikka kuinka – mistä varmat?

Keskiviikkoillan Ruotsin suurpeli T86 vaikuttaa hieman samalta kuin edellisillä viikoilla. Maksavia oikein kiinnostavia ideahevosia löytyy joka makuun, mutta pankkiehdokkaat eivät oikein vakuuta, ja niitä olisi vaikeaan peliin melkein pakko löytää!

Björn Goop

Kahden kerroksen T65-kierros

Vermon 65-kierroksella on tänään pari normaalia matalamman tason kohdelähtöä, jotka lisäävät myös pelillistä haastetta. El Dirtyman helpottaa pelaajien tehtävää.

Twister Bi puhaltaa vastustajat kumoon

Jos on Elitloppet ravifanien vuoden kohokohta, ei Oslo Grand Prix -päivä tapaa urheilulliselta anniltaan jäädä juurikaan heikommaksi.

Bjerke

Eliitti-tason urheilua ja 60 000 euron jackpot

Killerin 76-finaaliravit ovat parhaat ravit Keski-Suomessa miesmuistiin. Pelillisen mielenkiinnon takaa 60 000 euron jackpot 76-pelissä, jota helpottaa kolmivuotistähti Graceful Swamp.

Nurmoksella monta ässää Östersundissa

Alkukesä on Pohjoismaissa huippuravien aikaa, ja tänä viikonloppunakin ajetaan kovaa Ruotsin ja Norjan rajan molemmin puolin. Lauantaina Östersundin 75-kierroksen avainhahmo on eittämättä Timo Nurmos, jonka tallin kruununjalokivi Readly Express palaa päälähdössä radoille.

Readly Express

Varma ansaitsisi jo voiton

Illan Toto65-varmaksi valitaan huippukuntoinen hevonen, joka ansaitsisi jo avausvoiton Suomessakin.