Atupem Tornion extrakierroksen tähtenä

Tornion Laivakankaan ravikausi huipentuu sunnuntaina 76-kierrokseen. Midnight Racen supersuosikki Atupem helpottaa pelaajien tehtävää, mutta muissa kohteissa riittää haastetta.

Yli 3,2 miljoonan euron jackpot Gävlessä

Gävlessä ravataan lauantaina lyhyen matkan E3-finaalit ja pelipuolella on poikkeuksellisen paljon rahaa jaossa, kun T75-pelissä on peräti 3 275 968,17 euron jackpot.

Valtikkaravien varmoissa varaa valita

Forssan T76-kierros näyttää erittäin selväpiireiseltä, sillä riville on tarjolla peräti viisi vaihtoehtoa varmaksi.   8 Ranch Kelly (T76-7) oli tiistaina…

Haapakankailla menestyssaumoja monessa suunnassa

Mika Haapakankaan valmennettavia on avainroolissa lauantaina Gävlen 75-jackpot-kierroksella sekä sunnuntaina Tornion ylimääräisellä 76-kierroksella.

Master Shark

Kartier loistaa taas Vermossa

T65-vihjesysteemi rakennetaan kahden varman varaan. Päivän pankki on voittoputkessa kulkeva Kartier.

T65

Miljoonat jaetaan illan T86-jackpotkierroksella

Ruotsin raveissa on tällä viikolla melkoista ilotulitusta, kun tänä iltanakin T86ssa on jaossa yli miljoona euroa bonusta. Kaikkiaan täysosuma voisi…

Eskilstuna

Ranch Kelly ulkoradalla – muttei ulkona taistosta

Hädin tuskin on toivuttu Åby Stora Prisin huippumatsista, kun Solvallan Jubileumspokalen tarjoaa lisää maailmanluokan raviurheilua. Suomalaisväriä iltaan tuovat mm. tammojen EM:ssä yllätystä hakeva Ranch Kelly ja päälähdössä starttaavat Pastore Bob sekä Makethemark. 

Jubileumspokalen

Suuria suosikkeja Ylivieskassa

Keskisen T76-kierros tarjoaa useammankin varmavaihtoehdon. Ravinetin vihjesysteemi tehdään kahdella varmalla, mutta kierroksen suurin suosikki varmistetaan.

T76

Propulsion vahvin titaanien taistossa?

Lauantaina ensimmäistä kertaa 3140 metrin matkalla ajettava Åby Stora Pris tarjoaa huikean matsin Readly Expressin ja Propulsionin välillä. Supertähdet eivät ole kertaakaan aiemmin kohdanneet Ranskan ulkopuolella.

Propulsion

T86-jackpotkierroksen pankit alkuun ja loppuun

Keskiviikkoillan Ruotsin ison rahan peli T86 ratkotaan Bodenissa, missä paikalla on tavalliseen tapaan paljon suomalaisväriä. Myös isoa rahaa on tarjolla, sillä täysosumille on jackpotkierroksen ansiosta jaossa ainakin miljoona euroa.

Boden