Kuusi mailia jenkki-illassa

Vermossa ravataan tänään jo perinteeksi muodostunut Amerikkalainen ilta, ja kaikki Toto65-kohdelähdöt kilpaillaan mailin matkalla. Kohteet ovat valtaosin selväpiirteisiä, mutta 150 000 euron takuupotti pitää huolen pelillisestä mielenkiinnosta.

Kymi GP kruunaa hienon 76-kierroksen

Viikon kotimainen Toto76-kierros ratkeaa Kouvolassa, ja päätöskohteena ajettava Kymi GP on kierroksen luonnollinen herkkupala. Elitloppetin yllättäjänä voittanut Timoko (T76-7) varmistetaan Ravinetin vihjeessä, ja varmavalinnat kohdistetaan sen sijaan kotimaiseen osaamiseen.

T76-vihjeet

Propulsion hoitaa homman 75-Bodenissa

Bodenissa ajetaan tänään radan kauden pääravit, jonka kruununa on päivän päälähtö Norbottens Stora Pris. Siinä viimevuotista voittoaan saapuu puolustamaan tuore Elitloppet-kakkonen Propulsion.

Ruotsin 75-vihjeet

Takuupotti nostaa pelihaluja

Vermon Toto65-pelissä on viime viikon tapaan tarjolla 150 000 euron takuupotti, eli ylimmän voittoluokan jaettava summa on vaihdosta riippumatta vähintään tuon verran. Kierros on pelkästään takuurahan vuoksi pelillisesti paljon tavallista edullisempi.

T76-finaalit ja Eliitti Killerillä

Kesän ensimmäinen Toto76-finaalikierros saa lisäpontta lähes 100 000 euron bonuspotista, ja panokset kannattaa kohdistaa tänään pelkästään 7 oikein -voittoluokkaan. Kierrokselta löytyy kolme suurta ennakkosuosikkia, ja kohteet näyttävät muutenkin tavallista selväpiirteisemmiltä. Ravinetin vihjesysteemin luottohevoset ovat Hotshot Luca (T76-2) ja Workout Wonder (T76-6).

Yllätysveto 75-varmaksi

Östersundissa kevään suurkilpailut jatkuvat Jämtlands Stora Prisin muodossa. 700 000 kruunun ykköspalkintoa lähtee tavoittelemaan nippu kovia hevosia, ja siinä starttaa myös Ravinetin kierroksen ideavarma, Tobin Kronos.

Ruotsin T75-vihjeet

Kaksijakoinen takuupottikierros Vermossa

Illan Toto65-pelistä löytyy pari suursuosikkia, pari kärkihevosten osalta selkeää lähtöä, ja vastapainoksi kaksi yllätysaltista kohdetta. Kierroksen pankki on Saaga S (T65-3), jonka suurin este voiton tiellä lienee takarivin lähtöpaikka.

Vermon T65-vihje

Kajaani mukaan Toto76-kartalle

Viikon Toto76-ravit juostaan poikkeuksellisesti sunnuntaina, ja näyttämönä toimivat ensimmäistä kertaa Kainuun raviradan maisemat. Päivän Toto76-pelin ylimmässä voittoluokassa on tarjolla yli 72 000 euroa bonusta, kun viime viikolla kuutoset jäivät ilman voitto-osuutta.

T76-vihjeet

Jackpottia jahtaamaan

Mantorpin kierroksella on tarjolla miltei 1,5 miljoonan euron jackpot, ja kierros vaikuttaa juuri sopivan haastavalta.

V75

T65-varmat päätyihin

Vermon Toto65-pelin superpankkina toimii Spade Ace Frido (T65-6), joka on sopivassa lähdössä tosi lähellä keulavoittoa.

Vermon T65-vihje
  • Sillanpään Oriasema