Sukutammat piikkeinä Seinäjoelle

Seinäjoen 76-kierroksella ei tarvitse tyytyä pelkkään urheilulliseen tasoon, kun Toto76-pelin ylimmässä voittoluokassa on tarjolla 76 000 euroa bonusrahaa.

Makethemark ujuttaa osuvan 75-systeemin liikkeelle?

Lauantain Ruotsin 75 ajetaan Uumajassa, ja vauhti kiihtyy. Molemmilla puolilla Pohjanlahtea siis mennään lauantaina hevosilla lujaa. Myös Umåkerissa on huippuhevoset…

Makethemark

Ideavarmalla pankkia vastaan

Vermon Toto65-kierroksen pankkeina toimivat yli 70 prosenttia pelatut Huimariina (T65-3) ja Exuberance (T65-6). Ravinetti hakee tänään isompaa kalasaalista pelaamalla toisesta jättisuosikista kokonaan ohi.

T65

T86-vihje on Well Done

Keskiviikon T86-kierroksella saa tosiaan hakea pankkia suurennuslasin kanssa, mutta Solvallassa ajettavasta päätöskohteesta vihdoin löytyy. Peli alkaa kello 21.30 eli katseet ehtii juuri sopivasti kääntää Vermosta Pohjanlahden länsipuolelle.

Björn Goop

Luottoa nuoreen voimaan

Porin T76-kierroksen jättisuosikeista yksinäiseksi rastiksi kelpuutetaan Ellin Sisu. Costello saa takarivistä kavereita, vaikka kilpaileekin elämänsä kunnossa.

T76

T75-pottia pukkaa Ruotsin etelästä

Ruotsin T75 tarjoaa kolmatta viikonloppua putkeen isoa jackpotia. Nyt on Jägersron vuoro, ja seiskoille on luvassa 5,3 miljoonaa. Tipseistä löytyy paljon makoisia ideoita.

Henna Halme

Salamana T86-pelin lunastusluukulle?

Illan Ruotsin T86-ratkeaa Bergsåkerissa ja Solvallassa, ja Ravinetillä on kierrokselle ”sisäpiirintietoa”.

Mika Forss

Mailin ryhmässä rastit väärillä hevosilla

Vermon pelillisesti mielenkiintoisin T65-kohde on kierroksen avaava lämminveristen lyhyt ryhmäajo.

T65-vihje

Suosikit nurin Solvallan 75-finaaleissa?

Hienoa sporttia ja upeita pelilähtöjä on tarjolla Solvallan ajaessa jackpotin vauhdittamat 75-finaalit. Täysosumille siirtyi viime viikolta ekstraa 2 671 143 euroa ja Ravinetin vihjeissä lähdetään rahajahtiin norjalais-hollantilaisen ideavarman avulla.

Kari Lähdekorpi

Jackpot takaa myös pelillisen mielenkiinnon

Vermon lauantaipäivä on täynnä urheilullista tasoa, ja finaalikierroksella on jaossa myös 60 000 euroa jackpot-rahaa T76-pelissä. Kevään tehdessä vihdoin tuloaan moni riisuu kenkiä pois.

Toto76