Tuttu T76-kaava?

Kuluneen talven T76-peliä on lähdetty ratkomaan useimmiten niin, että ensin tällätään Costello varmaksi ja aletaan sitten miettiä kuutta muuta lähtöä. Sama kaava on tänäkin lauantaina Seinäjoella.

Toto76

Southwind Feji hankalistakin asemista

V75-jackpotit eivät ota millään loppuakseen, mutta pelaajien ei toki tästä kannata purnata, vaan jatkaa ison potin metsästystä.

Ruotsin V75

Suurimmat suosikit ylipelattuja – ideavarmat kullanarvoisia

El Dirtymanin ja Shadow Of Brisbanen peliprosentit ovat vaikealla Vermon T65-kierroksella pilvissä. Ison kalan pyydystäjät varmistavat ne ja etsivät vähemmän rastattuja varmoja.

T65-vihjeet

Tuupovaaran teräsruuna tukipilarina

Viikko alkaa Magic Monday -raveilla Joensuussa ja Turussa. T65-peliä ryydittää 68 340,39 euron jackpot. Pottia lähdetään jahtaamaan voitokkaan, hyväkuntoisen ja luotettavan tukipilarin avulla.

Magic Monday

Jättipotti ja hienoa talviurheilua

Jackpotit saivat jälleen viime viikolla jatkoa, ja nyt upean finaalikierroksen kylkiäisenä on 2 168 485 euron suuruinen jackpot. Vaikka on helmikuu, ovat lähdöt pääosin hirmutasokkaita eikä vähäverisyydestä ole tietoakaan.

Ruotsin vihjeet

Tähen Toivomus Kuopion T76-hakuna

Kuopion T76-kierroksen vihjesysteemissa Tähen Toivomus jätetään kovan voltin ainoaksi rastiksi.

T76-vihjeet

Keulaan ja kukat ideavarman voittoresepti

Erkki-Pekka Mäkisen Fast Time starttaa T65-avauskohteeseen kaksi hylkäystä alla, mutta kanuunakunnossa.

T65

Tappioton lahjakkuus suursuosikkina

Talviviikon avaava Magic Monday on tällä kertaa vuorossa Teivossa ja Oulussa. Jälkimmäisessä pakkanen paukkuu parinkympin lukemissa, minkä myötä myös poisjääntejä on normaalia enemmän. Teivon lähdöistä löytyy kierroksen suursuosikki, uransa lupaavasti aloittanut Didi Hoss.

Magic Monday

Jatkuuko juhlat jackpot-kierroksella?

Ruotsissa jackpot-kierrokset vain kasvavat viikko viikolta, ja tällä kertaa Åbyssa jaossa on jo 2 726 353 euroa lisärahaa. Kierrokselta löytyy kaksikin suursuosikkia joista jälkimmäiseen, Southwind Fejiin (V75-5), luotamme kuin muuriin.

Jackpot

Raviseuraajan karkkipäivä

Suomen Turku tarjoilee tänään urheilullisesti ja pelillisesti parasta, mitä tähän vuodenaikaan voi olla tarjolla. T76-finaalilähtöjä ryydittää 60 000 euron ylimääräinen jackpot-raha pääpelissä.

Jackpot