Blogi Atupemin olympiaravireissusta: jobinpostia laivalta

25.4.2019 - 14:11 | Ravinetti Blogi

Apuvalmentaja Teuvo Kivivuori, Santtu Raitala, Atupem ja Antero Tupamäki ovat kokeneet juhlahetkiä yhdessä. Kuinka käy Suur-Hollolassa? Kuva: Ville Toivonen

Sisun talleilla Arlandan lentoaseman lähellä ollaan. Atupem on normaali iloinen itsensä, vaikka laivareissu ei mennyt kuin Strömsössä.

Reilun viiden päivän ravireissussa ehtii tietenkin tapahtua monenlaista. Olen matkalla tyttäreni Riikan kanssa. Nyt ollaan toista päivää liikekannalla, ja ihan hyvin on mennyt, vaikka laivamatkalla meinasi verenpaine nousta. Olimme nimenomaan valinneet Finnlinesin, missä hevoskuljetukset pääsevät yläkannelle, jolla ilma on parempaa. Kaikissa vaiheissa sataman virkailijoiden kanssa asia oli järjestyksessä, mutta kun meidät lopulta ohjattiin laivaan oli osoitteemme kuitenkin viitoskansi. Eli jouduimme sittenkin paikkaan, mihin ei missään tapauksessa pitänyt joutua.

Finnlines otti virheen piikkinsä. Atupem ei ollut kuumissaan merellä, mutta laivaan menossa ja laivalta lähtiessä oli ilmassa tietysti paljon pakokaasuja, mikä ei tietenkään ole hyvä. Nyt ollaan siis Sisulla, Atupem on tarhassa ja se on kyllä selvästi hyvällä mielellä.

Tietenkin tulee nyt erityisen tarkkaan katsottua lämpöjä ja hevosen oloa muutenkin.

Lähden illemmalla vielä ajamaan hölkkää oriilla. Huomenna ajetaan 500 kilometrin verran eteenpäin kohti Göteborgia, missä majoitumme Veijo Heiskasen tallille. Siitä ja matkan edistymisestä muutenkin lisää tulevissa blogeissa. Pidetään peukkuja, ettei tule muita harminaiheita vastaan. Kotimatka on sitten ihan matkustajalautalla Siljalla sunnuntai-iltana, mutta sielläkin ovat luvanneet pitää ilmanvaihdosta huolta.

Antero Tupamäki

Jaa artikkeli:

Blogi

Jätä kommentti