Heiskanen ja Ingves iloisin mielin synttäreille

19.9.2017 - 17:32 | Riku Niittynen Artikkelit

Veijo Heiskasta näkee harvoin suu mutrussa, mutta erityisesti Derbyn voittaminen vihdoin myös valmentajana Vermossa toinen syyskuuta sai suun messingille. Kuva: Anu Leppänen

Ravinetin yksivuotisynttärit ovat iloinen tilaisuus torstaina 28. tätä kuuta Jokimaalla. Ainakin näin on, jos homma on kiinni synttäreiden Ruotsista tulevista tähtivieraista Veijo Heiskasesta ja Peter Ingveksestä.

Kaksikko on tunnetusti hyväntuulinen, ja hyvää fiilistä osoittaa myös osallistuminen Lahteen. Molemmat ovat olleet keskustelujen alusta saakka valmiina kuin partiolaiset. Ingves on käytettävänä ajotehtäviin omistajille ja valmentajille veloituksetta. Ravinetti maksaa Ingvesin ajopalkkiot suoraan Jokimaan ravinuorille.

”Kiva lähteä käymään Suomessa katsomassa vanhoja tuttuja, ja tuo ajoprosentin lahjoituskin sopii minulle nappiin”, Peter Ingves kertoo.

”Nuoria tässä tarvitaankin, muuten ei ole missään mitään mieltä. Samoin uutta verta mediaankin. Tosin ettehän te siellä Ravinetissä nyt ihan uusiakaan tällä alalla enää ole.”

Veijo Heiskanen sen sijaan on paikalla vain kunniavieraana, muun muassa kertomassa kuulumisia Kari Lähdekorven haastattelussa.

”Mitä? Eikö Heiskanen aja lainkaan? No, täytyy minun ajaa kahden edestä sitten. No, katsotaan tuleeko niitä ajokkeja, ja tottapuhuen paras tahti olisi oikeastikin ohjastamisessa, kun ei tarvitsisi ihan joka lähdössä ajaa. Silloin ehtii vähän keskittyäkin.”

Heiskanen on Ingveksen kanssa samoilla linjoilla:

”Minulle riittää ihan omat valmennettavat nykyään. Niidenkin ajamisessa on tarpeeksi työtä meikäläiselle. Mutta olen tosi iloinen, kun kutsutaan, kunnia-asia tulla näyttämään naamansa, jos se jotakuta vielä kiinnostaa. Kiva kun tulee nähtyä suomalaisia tuttuja vähän vapaamuotoisemmissa merkeissä.”

Ravinetin synttäriraveissa vieraana myös mm. Martti Keskinen. Ravinetti tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille ja kakkukahvit sekä ravimakkarat 300 ensimmäiselle ravivieraalle.

Peter Ingves tunnetaan myös raviratojen iloisena veikkona. Kuva: Ville Toivonen
Jaa artikkeli:

Artikkelit