Myydään

Jyväskylä 2000

20 % suurten odotusten kimppahevosesta (i. Zola Boko, e. 13, ee. 13)

1,5 -vuotias tamma Chasing Highs. I. Zola Boko, e. Futuristic 1.13, ei. Enjoy Lavec, ee. 1.13 Kriterium-voittaja. Alma-varsa on myyty kimppaan ja kasvattajina voimme myydä omasta osuudestamme vielä 20%. Toimiva kimppa, jossa järkevät osakkaat (5 kpl).

Varsa on asianmukaisesti ruokittu, kaviot hoidettu, madotettu, hampaat hoidettu, rokotettu sekä paljon käsitelty. Nyt laitumella ikätoverin kanssa. Lihaksisto on erittäin kehittynyt ikäisekseen, treenannut koko viime talven kaverinsa kanssa suuressa tarhassa. Varsa on reilun kokoinen ja hyväluonteinen. Se on ajolle neuvottu keväällä ja kärryt ovat olleet perässä. Irtopalat on operoitu kintereistä keväällä Teivon klinikalla, ei mitään muita rtg-löydöksiä. Erittäin hyvärakenteinen, suorat jalat.

Kaksi aiempaa sisarusta (i. Love You, Like A Prayer) ovat erittäin nopeita ja molemmat startanneet jo 3-vuotiaina. 2v (i. Quite Easy) treenaa oikein hyvin sekin, emä periyttää nopeuden ja varhaiskypsyyden lisäksi kilpailuluonnetta.

Varsa aloittaa valmentautumisen ikäluokkalähtöihin syksyllä allekirjoittaneen ammattitallissa, jossa myös sisaruksia nähtävillä. Ajotaitoisen omistajan on mahdollisuus osallistua hevosen arkeen sopimuksen mukaan.

Annan lisätietoja p. 050-400 5536 / Anne Takapuro. Lisää 15.8.2018 otettuja kuvia hevosesta on nähtävillä fb-sivullani olevassa ilmoituksessa.

***

Perustamme kysynnän mukaan ympäri vuoden uusia niin omistus- kuin vuokrakimppoja myös aikuisten hevosten ympärille, joten olemme käytettävissänne!

 

Jaa artikkeli:

ID: 30864
Paikkakunta: Jyväskylä
Hinta: 2000
Ilmoittaja: Anne Takapuro
Yhteystiedot: 050-400 5536
anne.takapuro@outlook.com

Hevosmarkkinat

Myydään