Myydään

Rantasalmi 0

Aarian Esteri & Aarian Hermanni (5% osuuksia)

Nyt olisi oiva tilaisuus lähteä mukaan hevoskimppaan!

7-vuotias Aarian Hermanni (i. Liising) ja 5-vuotias Aarian Esteri (i. Franko) kaipaavat muutamaa uutta osakasta (5% osuuksia) kimppoihinsa.

Aarian Hermanni Sukupostissa

Hermanni on startannut tänä vuonna muutaman kerran, mutta startit ovat pilaantuneet laukkoihin – herkkäsuisen hevosen kanssa yritetään nyt etsiä ratkaisua laukkapeikkoon, mutta vauhtia ruunasta löytyy, jos saadaan vaan askeleet kohdalleen!

Kannattaa katsoa Kouvolan 10.1. startti, siinä ruuna antoi aika mukavia vihjeitä vauhdeistaan.

Viimeksi harkkareissa taas 27-vauhtia 500m (laukan jälkeen). Varustemuutoksia kokeillaan ja toivottavasti saataisiin laukat vähemmälle.

Tästä voi katsoa videon (nro 3, joka laukkaa lähtöön)

 

Esteri taas on ollut sairaspaussilla (etupolvet operoitu syksyllä 2018). Tällä tammalla on askeleet kohdallaan ja se on nyt voimatreenissä, kevättä odotellaan mielenkiinnolla. Esterikin kävi harjoitusraveissa (1.40 sarja, jossa ajettiin n. 1.45-vauhtia, jossa tuli lähtölaukka, mutta sen jälkeen polki hienosti ravia.

Tästä videoon (nro 1)

Esterillä on tarkoitus nyt ajaa muutamat harjoitusravit ennen kilpakauden avaamista.

Aarian Esteri Sukupostissa

Molemmat hevoset ovat valmennuksessa Tero Lahtisella Jyväskylässä. Terosta voit lukea lisää Maaseudun Tulevaisuuden sivuilta

Hevosten nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.tulenliekki.info .

Jos kiinnostaa, laittakaa viestiä! Osuudet lähtevät edullisesti, kk-maksu Hermannilla tällä hetkellä 60 € / kk / 5% osuus ja Esterillä 50 € / kk / 5% osuus.

 

Lisätietoja hevosista voi kysellä valmentajalta, Tero Lahtinen puh 040 822 9717 sekä kimpanvetäjältä Terhi Piispa-Helisten puh 050 568 1006 (arkisin en pääse päivällä vastaamaan puhelimeen, mutta klo 14 jälkeen voi soitella, whatsapp myös käytössä).

Jaa artikkeli:

ID: 38240
Paikkakunta: Rantasalmi
Hinta: 0
Ilmoittaja: Terhi Piispa-Helisten
Yhteystiedot: 0505681006
terhi.piispa@sukuposti.net

Hevosmarkkinat

Myydään