Myydään

Marttila/Vantaa Sopimuksen mukaan

Huippusukuinen siitostamma leasingsopimuksella!

Olli Koivunen ei pääse Maarianhaminan punaiselle hiekalle vielä kauden avausravehin Superlauantain takia, mutta Koivusen talli on edustettuna neljällä hevosella.

Next Top Model 12,5 on nyt tarjolla tälle kaudelle siitokseen leasingsopimuksella. Suku on hieno, isä on Juliano Star, emä 14,6 aikainen Mighty Ride ja emänisä on kaikille tuttu Express Ride.

Tamma varsoi ensimmäisen orivarsansa Lexus Fontista 4/2018. Tänä keväänä tamma varsoi tammavarsan 22.3., joten tamma on mahdollista astuttaa/siementää jo huhtikuussa. Tamma on tiinehtynyt hyvin kummallakin kerralla Kylämäen Hevostilalla Marttilassa ja siellä sen halutaan myös jatkossa asustavan. Kylämäessä on mahtavat laitumet ja asiantunteva henkilökunta. Varsaprojekti hoituu siellä alusta loppuun, olemme olleet tosi tyytyväisiä hoitoon ja palveluun. Kylämäessä varsa saa myös tosi hyvän lähdön elämään ja oppii samalla sosiaalisuutta varsa-tammalaitumella isossa laumassa.

Leasingsopimus tehdään kirjallisena varsaprojektiin ajalle, niin että tamma jatkaa Kylämäessä ja liisaaja vastaa hoitokuluista ja varsoitukseen liittyvistä kuluista. Hinnoista voi tiedustella minulta tai suoraan Kylämäestä Hevostilalta. Tässä on mahtava tilaisuus alkaa ns. kaupunkilaiskasvattajaksi. Ei tarvitse omistaa hevostilaa, eikä edes tallipilttuuta. Malli sopii myös hyvin esimerkiksi alkavalle hevoskimpalle, joka todella haluaa aloittaa projektin ihan alusta.

Kysy lisää jos kiinnostuit, puh. 0500 871266
Top Model Stable/Ari Musikka

Jaa artikkeli:

ID: 35351
Paikkakunta: Marttila/Vantaa
Hinta: Sopimuksen mukaan
Ilmoittaja: Top Model Stable/Ari Musikka
Yhteystiedot: 0500 871266
ari.musikka@pp.inet.fi

Hevosmarkkinat

Myydään