Myydään

Kajaani 300 € / 10 %

Swan Queen

Hevosen kilpailuoikeus vuokrataan omistajalta 4 vuotis kauden loppuun saakka. Varsa jaetaan 10 osuuteen.

Kuten nimikin kertoo, tämän 3.7.2018 syntyneen tummanpuhuvan neidon olemuksessa on jo nyt nähtävissä majesteettista ylpeyttä. Sanni on utelias ja energinen yksilö, joka on saanut hyvän startin elämäänsä. Se omaa hyvän rakenteen ja on hyvin kaunis varsa.

Sen kehitystä varsasta kilpahevoseksi tulee olemaan mielenkiintoista seurata, sen kanssa eletään yhdessä tunteikkaita hetkiä. Asiakkaidemme kiittämien tiedotuskanaviemme kautta tulet saamaan aina ajantasaiset kuulumiset Sannin elämästä kuvin ja videoin. Tietenkin toivomme sinun tulevan katsomaan nuorta neitoa myös tallillemme.

Emä Muscle Queen on hienosukuinen, hyvin jalo tamma. Se on jo osoittanut periyttäjän lahjansa jättämällä mm 16 kertaa voittaneen Predator Iconin 11,6aly, vs noin 700t sek. Muscle Queenin isä on siitosjätti Muscles Yankee, joka ei sen koommin esittelyjä kaipaa. Muscles Yankee emän isänä on vahva plussa varsan sukutaulussa.

Muscle Queenilla on Suomessa tällä hetkellä kaksi säännöllisesti kilpailevaa jälkeläistä, joiden edesottamuksia seurataan suurella mielenkiinnolla. Tämän lisäksi kolmevuotiaaksi kääntyneen tamman Moonlight Magical, i Zola Boko treeniotteista ja asenteesta kerrotaan paljon hyvää.

Isä Swan In a Million on Andover Hallin poika, joka osoitti heti kilpailu-uransa alussa lahjakkuutensa. Oriin ennätys 10,1a, on syntynyt voittojuoksussa. Swan In a Millionin sisarukset ovat esiintyneet kilparadoilla ja siitoksessa erittäin voitokkaasti, joten voidaan sanoa, että myös isän emälinja on erinomainen. Täysveli Swan For All on menestyvä siitosori kotimaassaan USA:ssa, ori on astunut siellä jo 8 kautta ja oli myös viime kaudella täyteen varattu. Swan In a Millionin ensimmäisen ikäluokan varsat syntyivät Suomeen vuonna 2017.

Ryhmällämme tulee olemaan paljon yhteistä kivaa, yhteisiä hetkiä ja ennen kaikkea hieno nuori varsa, jonka ympärille tulee syntymään runsaasti positiivista pöhinää. Kaikille ryhmän jäsenille on valmiiksi varattuna VIP-lippu, joka mahdollistaa pääsyn aitiopaikalle seuraamaan Sannin elämän eri vaiheita.

Kainuuseen tämä nuori neito saapui tammikuussa 2019 ja sai tarhakaverikseen toisen hienon varsan Quebradita Artistin. Siitä lähtien Rita ja Sanni ovat painineet omassa isossa tarhassaan ja kesän tytöt ovat viettäneet laitumella. Sanni opetettiin ajolle jo ennen laidunkautta ja ravuriksi harjoittelu alkoi heti kesäloman jälkeen.

Nyt on sopiva aika varata osuus ystävän tai vaikka sopivan ystäväporukan kanssa hienosta tulevaisuuden varsasta.

Jaa artikkeli:

ID: 44094
Paikkakunta: Kajaani
Hinta: 300 € / 10 %
Ilmoittaja: Janne Lukkari
Yhteystiedot: +358 44 787 9590
janne@kajaani.net

Hevosmarkkinat

Myydään