Joensuun T76-ravien kuvagalleria

3.3.2018 - 20:24 | Anu Leppänen Artikkelit

Polara palasi komeasti parrasvaloihin Karjalainen-ajossa. Kuva: Anu Leppänen

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 M.J.´s Pearl / Jari Kinnunen

Jari Kinnusen ensimmäinen ravireissu Joensuuhun oli sataprosenttinen. Päivän ensimmäisen voiton toi M.J.’s Pearl.

Lähtö 2 Humu Hotti / Esa Holopainen

”Muutama startti oli alla ja Humu Hotti oli nyt huomattavasti parempi kuin edelliskerralla ajaessani. Kunhan se alkaa mennä tosissaan, kyllä tällä maisema vaihtuu. Nyt se menee vielä puolivaloilla”, Holopainen kehaisi savonlinnalaisen Katriina Huttusen suojattia.

Lähtö 3 Flower´s Star / Markus Dahlström

Markus Dahlströmin ajama Flower’s Star täräytti 68,7-kertoimisena yllättäjänä voittoon suoraan tauolta. Edellinen ykkössija oli samaiselta Joensuun maaliskuiselta T76-päivältä, vuosi oli 2016.

Lähtö 4 L´Amour Du Gull / Olli Koivunen

Olli Koivunen päästi L’Amour Du Gullin kanssa suosikki Grainfield Fannyn suosiolla eteensä, ja kuittasi maalisuoralla ohitse.
Olli Koivunen ja kuvan Jere Taulio joutuivat tyytymään himmeimpiin mitaleihin päivän aloittaneessa hiihtoratsastuskisassa, mutta ravilähdöissä kulki. Taulion valmentama L’Amour Du Gull kiri tammalähdön ykköseksi.

Lähtö 5 Toto76-1 Dillon Ride / Tapio Perttunen

Tapio Perttunen ja Sirkka Kosonen iloitsivat hienoluonteisen Dillon Riden finaalivoitosta.

Lähtö 6 Toto76-2 Excalibur It / Niko Jokela

Tiukkaa vääntöä Haastajadivisioonan finaalissa! Jack Vader näytti jo vyöryvän ohitse, mutta Excalibur It oli urhea ja kurkotti ykköseksi.

Lähtö 7 Toto76-3 Kopran Suhari / Iikka Nurmonen

”Olen uskonut tähän hevoseen viime aikoina, vaikka ravi on vähän sitä sun tätä. Eteenpäin vievää se kuitenkin on”, valmentaja Jaakko Mikkonen kuvaili jo viidennen peräkkäisen voittonsa ottanutta Kopran Suharia.

Lähtö 8  Toto76-4 A.T. Eka / Harri Kotilainen

A.T. Eka kesti kaikki kiertelyt ja runnoi komeasti finaalivoittoon.
Terhi ja Harri Kotilainen tallin kestomenestyjä A.T. Ekan kanssa. Harri kiritti Karjalainen-ajossa Tee Wee Paronin kolmanneksi.

Lähtö 9 Toto76-5 Pascha Tilly / Jari Kinnunen

Pascha Tillyn ohjastaja-valmentaja Jari Kinnunen kuittaili haastattelija Tapio Hoikalle, joka oli aiemmin kritisoinut Kinnusen ajoa. ”Nyt ajoin niin, että koetin kontrolloida lähtöä eikä kellään jäänyt sanottavaa”, Kinnunen heitti.

Lähtö 10 Toto76-6 Polara / Antti Tupamäki

Karjalainen-ajo oli jännittävä matsi, jossa maalikameraykköseksi piti Polara. Diktaattori tykitti kakkoseksi ennen debyyttinsä avoimella tasolla tehnyttä Tee Wee Paronia.

Lähtö 11 Toto76-7 Ida´s Owen / Heikki Laakkonen

Heikki Laakkosen Ida’s Owen hallitsi Hopeadivisioonan finaalia ja Victory Pilot hinautui sen takaa kakkoseksi.

Hiihtoratsastuskilpailu

Päivä alkoi hiihtoratsastuskisalla, jossa Sanna Riikosen ja Kerviksen vetämä Juha Puhtimäki pääsi tuulettamaan voittoa. Puhtimäki on pesäpalloilija ja aktiivinen raviharrastaja, joka pyörittää Pesiskimppaa.
Vauhdikasta menoa. Pasi Vaittinen oli hiihtoratsastuskisan epävirallinen ennakkosuosikki, mutta joutui tyytymään pronssiin, kun kakkoseksi piti Olli Koivunen.
Hiihtoratsastuskisan edustajista kuvasta puuttuu vain kakkoseksi tullut Olli Koivunen. Voittaja Juha Puhtimäki kuvassa toinen oikealta.

Joensuun Vuoden ystävä 2017 Roosa Kervinen

Joensuun ravirata palkitsi vuoden ystävänä Roosa Kervisen.
Jaa artikkeli:

Artikkelit