Kaustisen Festivaali-ravien kuvagalleria

7.7.2018 - 22:41 | Anu Leppänen Artikkelit

Antti Tupamäen elämän hevonen Polara debytoi 3100 metrillä ja voitti heti.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Aiheen Juhannus / Veli Nurminen

Veli Nurmisen ajama ja valmentama Aiheen Juhannus otti toisen peräkkäisen voittonsa ja meni tähtijuoksijaksi ajalla 29,9.

Lähtö 2 American Idol / Jenni Kaija

Jenni Kaijan ensimmäistä kertaa ratsastama American Idol sai ansaitut taputukset vauhdikkaan loppukirinsä jälkeen. ”Tiesin, että tämä oli mennyt ulkomailla muutaman kerran montea ja mennyt asiallisesti”, Jenni Kaija kertoi voittajahaastattelussa.

Lähtö 3 She Is Cecilia / Tuomas Pakkanen

Tuomas ja tyttärensä Elina Pakkanen iloitsivat She Is Cecilian tyylikkäästä kirivoitosta.

Lähtö 4 Unite´ Gams / Marko Hakkarainen

Vuodenvaihteessa kurkkuoperaatiossa käynyt italialaisruuna Unite´Gams otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. ”En ole varmaan koskaan ajanut näin hyvällä vähärahaisella hevosella. Toivottavasti se saisi pysyä terveenä ja näyttää mihin se pystyy”, Marko Hakkarainen summasi.

Lähtö 5 Toto76-1 Right Broline / Mika Forss

Right Broline jatkaa Suomessa tappiottomana. Kati Lindsbergin suojatti on voittanut kaikki kolme starttiaan uudessa kotimaassaan.

Lähtö 6 Toto76-2 Polara / Antti Tupamäki

Petäjäveden parivaljakko Polara ja Antti Tupamäki hallitsivat jälleen suomenhevosten ykkössarjaa, tällä kertaa 3100 metrillä.

Lähtö 7  Toto76-3 A Lala Lala Long / Hannu Torvinen

Tammalähdön suosikki A Lala Lala Long piti pintansa Anni Sueta vastaan. Pälkäneläinen Siru Juutinen on seitsemänvuotiaan tamman kasvattaja, omistaja ja valmentaja.

Lähtö 8  Toto76-4 Viktor Kärppä / Esa Holopainen

Esa ja Taru Holopainen kokivat monia menestyksen hetkiä kilpauransa päättäneen Bokerin kanssa. Nyt Holopaisten tallin ykkösnyrkki on Bokerin poika Viktor Kärppä, joka otti Kaustisella jo neljännen peräkkäisen voittonsa.

Lähtö 9  Toto76-5 Kunnaan Tähti / Antti Teivainen

Kunnaan Tähden valmentaja Kimmo Taipaleella oli onnistunut päivä kaksissa raveissa, sillä hän ohjasti Jämsän raveissa voittoon Noumanin. Antti Teivainen puolestaan kannusti Kunnaan Tähden 76-voittoon.

Lähtö 10  Toto76-6 Willian Birdland / Mika Forss

William Birdland on juossut Kaustisella neljä kertaa eikä ole hävinnyt kertaakaan. Se on tuttu hevonen Mika Forssille ja Annika Aallolle. Forss on ajanut valtaosan oriin starteista ja Annika Aalto hoiti hevosta myös edellisen valmentajan, edesmenneen Juhamatti Hoffrenin tallissa.

Lähtö 11  Toto76-7 Starzinner / Iikka Nurmonen

Festivaaliajossa Starzinner kurkotti ykköseksi ennen ikinuorta Bret Bokoa
Jenni Tuokko ja Iikka Nurmonen laittelevat Vääksyssä kahdeksaa hevosta, joista Starzinner on menestynein.

Ponilähtö Golden Mystic / Elina Miettunen

Pikkuviulistissa parhaan sävelen löysivät Golden Mystic ja Elina Miettunen, joille ei reilu takamatka tuottanut ongelmia.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelit