Kuvagalleria Lahden T76-ravit 21.1.2017

21.1.2017 - 18:17 | Anu Leppänen Artikkelit

Talven menestysravuri Midnight Hour on Joensuussa taas viivalla. Kuva: Anu Leppänen

Kuvat Anu Leppänen

Lähtö 1 Myriam Kemp / Ari Moilanen

Myriam Kemp
Myriam Kempille löytyi kiriväylät sujuvasti ja se kiri tiukasta taistosta ykköseksi. Ari Moilanen ajoi juvalaisvalmentaja Ari-Matti Konstin omaa tammaa.

Lähtö 2 Pekka Ensio / Jorma Ruokonen

Pekka Ensio
Jorma Ruokonen ajoi Pekka Ensiolla omaansa luottaen ja tiesi mitä teki. Keulaan kierros jäljellä prässännyt kaksikko piti B. Riitun ja Ari Moilasen takanaan.

Lähtö 3 Denny Crane / Tommi Kylliäinen

Denny Crane kiri kolmanteen peräkkäiseen voittoonsa parijonon perältä. Tommi Kylliäinen ehti linjalla heittää terveisensä voitosta ilon irti ottaneelle omistajaporukallekin.
Hoitaja Miia Romsu.

Lähtö 4 Sisuvius / Hannu Kamppuri

Sisuvius
Sisuvius on palannut radoille oltuaan välillä lähes kolme vuotta tauolla. Hannu Kamppuri kertoi lahjakkuuden kärsineen luusärystä, johon ei auttanut kuin aika. ”Omistaja on antanut täyden työrauhan ja ajan. Hän sanoi vaan, että jos ei tänä vuonna kilpailla, niin katsotaan sitten ensi vuonna”, Kamppuri kiitteli.

Sisuvius

Lähtö 5 Toto76-1 Costello / Risto Tupamäki

Costello jatkoi vakuuttavaa menoaan.

Lähtö 6 Toto76-2 Anastacia Trot / Hannu Torvinen

Anastacia Trot kiri Hannu Torvisen ajamana tammalähdön parhaaksi. Toisena ollut Kiikku’s Chance on juuri langennut laukalle, ja kaksarisija menee Timo Korvenheimon talliparin täydentäneelle Cashier Centerille.

Lähtö 7 Toto76-3 Inglorious Jam / Jani Ruotsalainen

Inglorious Jam
Inglorious Jam otti uransa avausvoiton komeasti T76:ssa. Kakkoseksi sijoittunut Blues Brother olisi ollut vielä paljon suurempi yllättäjä, ja kaksarikerroin olikin peräti 818.

Lähtö 8 Toto76-4 Golden Eleven / Jukka Torvinen

Golden Eleven
Golden Elevenin kausi on toistaiseksi täydellinen: kaksi starttia ja kaksi voittoa. Jukka Torvinen ajoi Marko Lavin valmennettavan T76-4:n ykköseksi.

Lähtö 9 Toto76-5 Midnight Hour / Iikka Nurmonen

Midnight Hour toi Iikka ja Tiina Nurmosen jälleen seremoniapaikalle. Hopeadivisioonaa hallinnut ruuna jatkaa jäätävässä iskussa.

Lähtö 10 Toto76-6 Veeran Poika / Kim Åkerlund

Veeran Poika ja Kim Åkerlund olivat murskaavan ylivoimaisia kovassa tasoituksessa. Kaverit jäivät lopulta kymmenien metrien päähän.

Lähtö 11 Toto76-7 Ida´s Owen / Heikki Laakkonen

Viisivuotias Ida’s Owen otti pronssidivisioonassa jo uransa 15. voiton. Heikki Laakkonen myönsi sen olevan hänen elämänsä hevonen.

Ponilähtö La Ponteva / Viivi Pasanen

La Ponteva
Lahden Ravigaala-ravit avasi La Ponteva uransa ensimmäisellä voitolla.
Jaa artikkeli:

Artikkelit