Kuvatunnelmia Vermo Festival-raveista

4.8.2017 - 19:03 | Anu Leppänen Artikkelit

Manu Vanha-Rauvola nousi todella sopivasti Kunkkarilegendat-lähdön voittajaohjastajaksi Paola-tammalla. Perheen oma Vipu kruunattiin kuningattareksi isänsä Sakari Vanha-Rauvolan ajamana Vermon edellisissä Kuninkuusraveissa 25 vuotta sitten.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Riku Niittynen

Saphira ja Viivi Mäki-Jaakkola olivat ylivoimaisia Vermon kunkkarit aloittaneessa ponimontéssa.

Raviliigalähdön maaliintulossa ei tarvittu maalikameraa: TPS:n Ilari Filppula ja Emma Väre kynäilivät ykköseksi.

Montén SE-kokeen ennätyshaaveet valuivat sateen mukana santaan, kun lähtötapakin muuttui linjalähdöksi. Bullo Citrullo satulassaan Maija Fors vetivät viimeisen korren Licence Holderin ja Jenni Kaijan turvan edestä.

Kleopatra ja Roni Paldan olivat kurassa omaa luokkaansa ja ansaitsivat loimensa.
Ghost Story ja Antti Ala-Rantala järjestivät päivän isoimman totopaukun kirimällä Ravinetti-lähdön ykkösiksi kertoimella 45,71.
Iloisia ilmeitä Ghost Storyn yllätysvoiton Ravinetti-lähdössä jälkeen.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ensin hajosi pyörä, varusteita jouduttiin vaihtamaan, sitten jäätiin alussa kauas, mutta lopulta Run For Royalty oli ylivoimainen. Hannu Torvisella ja Mathias Furuhjelmillä voi olla kolmevuotiaassa vaikka tuleva tähti käsissään.

 

Perjantain urheilu ei ollut puhtaimmasta päästä, mutta kilvanajo oli silti rehtiä. Hannu Torvisen tilanne jo ravien alkupäässä.
Paola rutisti Kunkkarilegendat vs. Vermon Kuninkaalliset-lähdön voittoon ennen Ari Moilasen ajamaa R.R.Tuiketta ja Ilkka Korven luotsaamaa Kakea.
Legendat: Heikki Parviainen, Anssi Niininen ja legendat-lähdön voittanut Manu Vanha-Rauvola.

Juttua päivitetty: Lisätty kuva Kunkkarilegendat-lähdöstä 5.7. klo 10.46

Jaa artikkeli:

Artikkelit