Kymi ja Boden huipentavat raviviikon

10.6.2019 - 17:48 | Riku Niittynen Artikkelit

Lauantaina ajetaan mm. Kymi GP. Huippumeno jatkuu myös pyhänä. Tässä Solvallassa esiintyvä Mascate Match on tulessa pyhänä Gävlen E3-karsinnoissa. Kuva:Terhi Piispa-Helisten

Alkanut viikko on edelleen huippuraviurheilun juhlaa. Lauantai on karkkipäivä ja konvehdit jaetaan Kouvolassa – miksei myös Bodenissakin.

Mitä kaikkea pohjoismainen ravikalenteri tällä viikolla tarjoakaan:

Maanantai (10.6.): kotimaiset ajot Oulussa ja Loviisassa, Ruotsin Färjestadissa on T64-Jackpot.

Tiistai: Pori ja Suonenjoki ovat illan ravien radat. Naapurimassa ajetaan Solvallassa.

Keskiviikko: Vermon A.V.Marttilan Tammasarjassa Huimariina kohtaa mm. Taruntuulen ja Marj-Lovviisan maililla.

Torstai: Seinäjoella ajetaan mm. Ilkka-ajojen finaalit.

Perjantai: Teivossa ajetaan illalla Popeda radalla -ravit. Kouvola aloittelee jo lounasraveilla.

Lauantai on upea ravipäivä etelässä ja pohjoisessa. Kouvolan Kymi GP 100000 euron ykköspalkinnollaan, lentokuljetuksellaan ja monella muulla huippulähdöllään on yksi kesän kohokohdista. Kuitenkin myös melkein 1000 kilometriä pohjoisempana Bodenissa on vastaavansuuruinen ykköspalkinto, Ruotsin 75 ja huiput Propulsion sekä Petri Salmelan Elitloppet-kolmonen Makethemark. Ravit eivät mene päällekkäin, sillä Kouvolassa aletaan kello 14, Bodenissa vasta 19.10 Suomen aikaa. Ruotsin 75 menee kiinni vasta lähdöstä seitsemän Suomen aikaa kello 21.30.

Sunnuntai: Kotimaiset ravit ajetaan järjestyksessä KannusTornio ja Riihimäki. Gävlessä naapurin puolella kansansuosikki Mascate Match kilpailee tammojen täyden matkan E3:n karsinnoissa.

Jaa artikkeli:

Artikkelit