Oulun T76-ravien kuvagalleria

13.5.2018 - 13:21 | Anu Leppänen Artikkelit

Omistajat Timo Hulkkonen ja Antero Ovaskainen juhlivat yhdessä Jukka Torvisen kanssa, kun Next Direction voitti Number Onen. Kuva: Anu Leppänen

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Rose´s Tara / Timo Salmela

Nelivuotias Rose’s Tara oli loppukirissä vahvin ja taustajoukot kaavailevat sille syksymmällä tammojen ikäluokkalähtöjä. ”Tämä on ollut meillä varsasta saakka ja odotuksia on koko ajan ollut”, Timo Salmela sanoi. Salmelalla on tallissa varsojen ja starttihevosen lisäksi siitosori All Laid Out.

Lähtö 2 Aaprahami / Santtu Raitala

Aaprahamilla on urallaan enemmän kakkossijoja kuin voittoja, mutta tällä kertaa se piti rehdisti pintansa Olegia vastaan.

Lähtö 3 Tähen Toivomus / Henri Bollström

Henri Bollström iloitsi Tähen Toivomuksen kirkastettua kakkossijat voitoksi Jokivarren Kunkun rinnalta.

Lähtö 4 Blady Bols Blue / Ville Pohjola

Blady Bols Blue voitti Kari Viitamaa Memorialin. Lähtö ajettiin reilu vuosi sitten menehtyneen Oulun ja Ylivieskan raviratojen toimitusjohtajan muistolle.

Lähtö 5 Toto76-1 Remote Control / Niko Jokela

Remote Control yllätti kaikki jo kiihdytyksessä ja pyssytti kasikaistalta piikkipaikalle. Lopussa se piti pintansa, vaikka Zeus Kemp ja Minto’s Daisy Star kirivät ulkoa vahvasti.

Lähtö 6 Toto76-2 Herra Heinämies / Antti Ojanperä

Kriterium-kakkonen Herra Heinämies aloitti 5-vuotiskautensa voitolla ja hienolla tuloksella 24,4/2100a.

Lähtö 7 Toto76-3 Aragorn Hoss /Antti Teivainen

Aragorn Hoss täräytti kasiradalta keulaan ja hallitsi perille asti. Antti Teivaisen kanssa voittajan kyydissä hoitaja Viena Kauppi.

Lähtö 8  Toto76-4 Hollywood Hills / Iikka Nurmonen

Oulun Stayer Cup oli yhtä Hollywood Hillsin näytöstä, sillä se voitti kaikki neljä karsintalähtöä ja nyt myös finaalin väkevällä suorituksella.

Lähtö 9 Toto76-5 Die Kaiserin / Marko Hakkarainen

Tero Lehterän omistama Die Kaiserin aloitti keulavoitolla Marko Hakkaraisen valmennuksesta, vaikka ei saanut vielä täysiä pisteitä uudelta valmentajalta. ”Kiima ei vaikuttanut, mutta etukenkien pois ottaminen vähän huononsi ravia. Eiköhän sitä kurvijuoksua saada vielä paremmaksi”, Hakkarainen arvioi tuoreeltaan.

Lähtö 10 Toto76-6 Evartti / Jorma Kontio

Evartti on Jorma Kontiolle merkittävä hevonen, sillä juuri Evartilla mies ajoi uransa 10 000. voiton Pihtiputaalla elokuussa 2015. Silloin se juoksi suomenhevosten alokassarjassa, tällä kertaa Tähtidivisioonassa.

Lähtö 11 Toto76-7 Next Direction / Jukka Torvinen

Jukka Torvisella oli aikaa tuulettaa, kun Next Direction marssi Number Onen sankariksi ja teki Äimäraution uuden rataennätyksen 11,1.

Lähtö 12 Mr Golden Quick / Santtu Raitala

Ravipäivä päättyi Mr Golden Quickin voittoon Haastajadivisioonassa.
Veikko Haapakangas valmennustiimistä iloitsi 5-vuotiaan ruunan uran kuudennesta voitosta.
Jaa artikkeli:

Artikkelit