Porin Kultaloimiravien kuvagalleria

14.4.2018 - 20:33 | Anu Leppänen Artikkelit

Kultaloimen voitosta väänsi kolmikko Attack Diablo (3), Maffioso Face ja Twigs Voici. Ykköseksi kurkotti keskimmäisenä taistellut Maffioso Face.

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Miika Lähdeniemi

Lähtö 1 Daze / Santtu Raitala

Santtu Raitalan ajama Daze ehti riuskalla loppukirillä kolmivuotislähdön voittoon ajalla 15,8/2100a. ”Katselin ilmoittautumisen jälkeen tamman sukutaulua ja viime startteja. Makekin puhui tästä viikolla positiiviseen sävyyn, joten tätä oli mukava lähteä ajamaan. Daze tuli viimeisen puolikkaan tosi kovaa ja jatkoi maalin jälkeen hyvän matkaa, joten ikäluokkahevosesta voidaan puhua”, Raitala sanoi Markku Niemisen valmennettavasta. Daze on maksettu kotimaisten ikäluokkakisojen lisäksi mm. E3-kilpailuun.

Lähtö 2 Ainoa / Janina Koivisto

Tiukkaa vääntöä: Lilyn (2) laukattua maalisuoralla voittomatsiin kurkottivat Ainoa (9) ja Mootsartti. Ainoa piti niukkaan voittoon tähtiajalla 29,6.
17-vuotias Janina Koivisto ajoi Ainoalla toisen peräkkäisen voiton ja raviohjastajauransa kolmannen voiton 18. startissa. Ponistartteja kertyi 21, joista kaksi voittoa. Lue lisää tästä linkistä.

Lähtö 3 Ofelia Mick / Henri Bollström

Ilman kenkiä juossut Ofelia Mick piti yllätysvoittoon ja kohenteli ennätyksensä lukemiin 14,7 täydellä matkalla. Osaomistaja Johanna Limola on viisivuotiaan tamman valmentaja.

Lähtö 4 Enon Vilppi / Jari Autio

Enon Vilpin kauden avausvoiton lisäksi Jari Autio iloitsi tallin nuoremmista lupauksista, jotka aloittavat lähiaikoina. ”Tuntuu, että tämä voisi olla unta tällä hetkellä, mutta sitten kello soittaa ja pitää lähteä töihin”, Autio veisteli voittajahaastattelussa.

Lähtö 5 Toto76-1 She´s So Lady / Hannu Torvinen

Tammalähdössä pidettiin alussa vauhtia, joten takaa vyöryttiin lopussa. She’s So Lady kiri parhaiten ja otti kauden avausvoiton. ”Juoksut ovat menneet miten sattuu ja lähtöradoissa ei ole ollut tuuria. Hannulle ajoin sellaiset ohjeet, että nyt ei jäädä taakse vaan lähdetään tulemaan kun hevonen on iskussa”, valmentaja ja osaomistaja Harri Tollola kertoi voittajahaastattelussa.

Lähtö 6 Toto76-2 Ranch Pop Up / Iikka Nurmonen

Hannu Isotalon valmentama Ranch Pop Up sooloili keulasta ja sivusi 2600 metrin matkalla ennätystään 14,9a.

Lähtö 7 Toto76-3 Oiva-Sointu / Olli Koivunen

Kolmannen T76-kohteen jälkeen soi TPS:n voittobiisi, kun Turun mies Olli Koivunen kiritti Tuula Soinin valmentaman Oiva-Soinnun ykköseksi.

Lähtö 8  Toto76-4 Lumi-Masi / Harri Kotilainen

Laukkojen sävyttämän Satakunta Seniorin voitti Lumi-Masi, jonka kyydissä Terhi ja Harri Kotilainen. Lue lisää tästä linkistä.

Lähtö 9 Toto76-5 Westcoast Victoria / Seppo Markkula

Olli Lähtisen valmentama Westcoast Victoria piti pronssidivisioonassa niukasti pintansa Hamis Fameraiseria vastaan. Tuloksena oli tamman uusi ennätys 12,1a.

Lähtö 10 Toto76-6 Kultaloimi Costello / Risto Tupamäki

Costello sivusi Erikassonin suomenennätystä 21,2a / 2100 m ja pisti myös Porin rataennätyksen uusiksi. Lue lisää tästä linkistä.
Hanna ja Tommi Herttua saivat viedä kotiin lisää täytettä palkintohyllyyn.

Lähtö 11 Toto76-7 Kultaloimi Maffioso Face / Santtu Raitala

Pihtiputaan ravimenestyjien Antti Ojanperän ja Santtu Raitalan yhteistyä jatkui voitokkaasti Kultaloimessa. Lue lisää tästä linkistä.

Ponilähtö 1 Pomona II / Elina Miettunen

Kokenut valjakko Pomona II ja Elina Miettunen veivät Mini-Kultaloimen varmoin ottein.

Ponilähtö 2 Miniatyr / Pinja Iltanen

Miniatyr peittosi Ernst Rivaldon tiukassa lopputaistossa. Pinja Iltasta ja Miniatyria onnittelemassa Satakunnan ravinuoria. Pinja Iltanen ajoi reilu viikko sitten ensimmäisen voittonsa ravilähdössä.
Jaa artikkeli:

Artikkelit