”Raveista. Rakkaudella.” vuosijulkaisu 2018

 

Ravinetin historian toinen vuosijulkaisu ilmestyy helmikuussa 2018. Printtituotteemme esittelee ravivuoden 2017 tärkeimmät hevoset, henkilöt ja ilmiöt. 172-sivuisessa lukupaketissa on laajojen henkilöjuttujen lisäksi mm. jalostukseen liittyviä artikkeleita ja laadukas kuvakatsaus menneeseen ravivuoteen.

Esittelyssä ovat mm. Bold Eagle ja valmentajansa Sebastien Guarato, ravivuoden 2017 komeetta Midnight Hour taustajoukkoineen, hevosonnettomuudesta toipuva Antti Parviainen, Ruotsissa menestystä niittänyt Svante Båth, suomenhevoskasvattaja Kari Viitala, ponimenestyjä Nina Hänninen ja monia muita! Vuosijulkaisussa Prix d’Ameriquen voittanut Timo Nurmos analysoi, millainen on hänen mielestään modernin huippuhevosen rakenne.

Hanki omasi heti!

Raveista. Rakkaudella.”-lukupaketti ilmestyy helmikuun puolessavälissä ja tulee verkkokauppamme lisäksi myyntiin raviradoille. Näitä lukuelämyksiä ei kannata missata!

Verkkokaupan kautta tilatut julkaisut toimitamme vain Manner-Suomeen. Jos haluat tilata Ravinetin vuosijulkaisun ulkomaan osoitteeseen, ota yhteyttä miika.lahdeniemi@ravinetti.fi.

[product id=”20376″]

Tutustu myös Suomen rakastetuimman aasin tarinaan

Julkkisaasin tarina koskettaa ja antaa tietoa tallielämästä. Romaniasta pelastetusta aasista on sukeutunut someilmiö. Kirja avaa vetävästi pitkäkorvaisen supertähden arkea kirkkonummelaisella ravitallilla.

Mukana on myös yleistä tietoa aaseista ja niiden käyttäytymisestä. Sumu Sireeni opettaa, etteivät aasit ole tyhmiä vaan itsenäisiä, nokkelia ja arvokkaita kavioeläimiä. Kirjan on kirjoittanut Kirsi Haapamatti ja sen kustantaja on Otava.

[product id=”22398″]