Ravimaanantai: elämää Elitloppetin jälkeen?

3.6.2019 - 16:11 | Riku Niittynen Artikkelit

Menneen raviviikon ykköshahmo: Juha-Matti Paavola. Kuva: Ville Toivonen

Elitloppet-viikonloppu tyhjentää yleensä voimavarat niin kotikatsomossa kuin paikanpäällä. Entä kuinka kävi niiden, jotka juhlivat jääkiekon MM-kultaa vielä esimerkiksi raviristeilyllä, huhhuh!

Alkukesä on täynnä kovia ravikilpailuja Pohjoismaissa Elitloppetin tauottuakin. Näin viime viikko oli väkisinkin hieman voimien keruun aikaa. Käydään silti läpi, mitä viime viikolla kotimaan kaviourilla tapahtui.

*Ravilauantai Kajaanissa alleviivasi Antti Ojanperän tallin loistovirettä. Siirin Älli otti iltapäivän suurkilpailun Kainuu-ajon nimiinsä. Ei ihme, että pihtiputaalaistallilta lähtee kaksi suomenhevosta Osloonkin ensi viikonlopuksi: lauantaille Vappuäijä ja pyhän avoimeen kylmäverilähtöön Solvallassa loistanut Josveis.

*Keskiviikkona Vermossa Eeti ja Jouni Törmänen jatkoivat hurjaa menoaan. Vain Välähdys ja mainittu Vappuäijä ovat onnistuneet viime aikoina peittoamaan laukattoman Eetin. Bosses Lady ja Tapio Perttunen jatkoivat puolestaan voittokulkuaan (neljä tolppaa putkeen) Derbyn Tammasuosikissa.

* Eikun Menoks! Juha-Matti Paavolan raviviikko ei liioin ollut hassumpi. Kaustisen valmennustallin loppuviikolta tulokseksi tuli kahdeksasta startista kaksi voittoa, paljon kilometrejä maantieltä, mutta upeasti myös palkintorahaa. Rovaniemeltä torstaina tuli 15000 euron ykköspalkinnon Kirppu-ajosta Fiilingin ja Metkutuksen avulla ykkönen ja kolmonen. Ravilauantailta Menoks otti Kajaanista talliin 4500 euron ykkösen ja Metkutus Kainuu-ajosta viiden tonnin kakkosen.

Jaa artikkeli:

Artikkelit