Raviviikko: St Michel sokerina pohjalla

15.7.2019 - 16:12 | Riku Niittynen Artikkelit

Midnight Hour voitti St Michelin 2017 keulasta. Kuka juhlii sunnuntaina? Kuva: Anu Leppänen

Alkanut raviviikko antaa puitteet vaikka millaiselle ennätystehtailulle, sillä viikonlopulla lymyää St Michel. Mikkelissä mennään perinteisesti lujaa!

Mikkeliin lupaillaan alustavasti lisäksi hellelukemia viikonlopuksi, joten olosuhteet tukevat ennätysten mahdollisuuksia. Päälähdössä kilpaillaan myös 80000 euron ykköspalkinnosta, ja kotijoukkue on tänä vuonna vahvanoloinen.

Tästä näet kotimaisen ja vähän pohjoismaisenkin raviviikon yhdellä silmäyksellä:

Maanantai (15.7.): Lappeenrannassa ajetaan illan ravit.

Tiistai: Lahden Jokimaan ajot ovat Tuplatonni-ravit, ja peräti seitsemässä lähdössä on 2000 euron ykköspalkinto.

Keskiviikko: Vermossa pääkaupunkiseudulla Voimaliigan 3100 metrillä on isoin ykkönen, 3500 euroa, ja kovavireinen Sahara Sandstorm on kova luu siinä. Voittokone Vilju puolestaan jatkanee tikkuriviään suomenhevosten Sisusarjassa.

Torstai: Pori tarjoilee perinteisen lämminveristen Suurmestaruutensa 20000 euron ykköspalkinnolla. Farzad Boko oli kova Härmässä ja jatkaessaan samaa latua, on saumaa Suurmestaruudessakin.

Perjantai: Joensuussa aloitetaan lounasraveissa ja illalla jatketaan Vieremällä.

Lauantai: Mikkelissä ratkotaan lauantaina suomenhevosten Suurmestaruus myös 20000 euron ykkösellä. Siinä Tähen Toivomus lienee menestyssaumassa. Tammatähdessä voittaja palkitaan 7000:lla.

Sunnuntai: Mikkelin ravivuoden kohokohdassa St Michelissä on takuulla vauhtia. Axevallan kolmepäiväiset ravijuhlat huipentuvat StoChampionatiin, jossa voittajalle on tarjolla 1,2 miljoonaa kruunua. Tapauksen kunniaksi järjestetään myös ylimääräinen 75-kierros, ja lauantainkin 75 Ruotsissa ratkeaa Axevallassa. Myös Mikkelissä sunnuntainakin pääpeli on T75.

Jaa artikkeli:

Artikkelit