Turun ravit peruttu – Koivunen: nyt ei kyllä pystytty

8.3.2019 - 14:40 | Riku Niittynen Artikkelit Suomi

Forssan raviradan toiminnanjohtaja Elin Hirvonen pohtii blogissaan ravien järjestäjän osaa. Kevättalvi on tuonut ongelmia monelle radalle. Kuvassa Turun rata pari viikon takaa.

Forssan raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen pohtii blogissaan ravien järjestäjän osaa. Kevättalvi on tuonut ongelmia monelle radalle. Kuvassa Turun rata pari viikon takaa. Kuva: Harri Koivunen

Perjantai-iltapäivä toi tullessaan huonon uutisen. Turun illan ravit on peruttu. Radan valmentaja Harri Koivusen mukaan mitään ei ollut tehtävissä.

Viesti on sikäli uskottava, että Koivunen on kuulunut siihen ryhmään valmentajia, joiden mukaan melkein aina ravit voitaisiin viedä läpi. Koivunen kertoo kuitenkin, että tilanne kehittyi iltapäivän aluksi siihen suuntaan, ettei raveja voitu ajaa.

Metsämäen kaviouran tilanne alkoi kehittyä perjantaina nopeasti huonoon suuntaan. Kuva: Harri Koivunen

”Ei Metsämäessä, jossain muualla kyllä”, Koivunen manaa.

”Tietenkin täällä seurattiin ennusteita tarkkaan, ja aika lailla keli menikin niin kuin laskettiin. Treenailtiin aamupäivällä, ja alkuun ajateltiin, että voisi ajaakin. Kuitenkin aurinko paistoi niin paljon, että rata pullahti totaalisesti, ja pikkuhiljaa tuli ymmärrys, että nyt ei kyllä vaan mitenkään pysty. Jos pinnalta lanaa kostean liejun pois, ei mene aikaakaan, kun on uudelleen samanalainen lieju taas päällä. Harmittavaa mutta totta nyt Metsämäessä.”

Radan pinta näyttää perjantai-iltapäivällä Metsämäessä tältä. Kuva: Harri Koivunen
Jaa artikkeli:

Artikkelit Suomi