Atlantalle tammojen ME 07,9

7.7.2019 - 12:48 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Yannick Gingras ohjasti lauantai-illalla Meadowlandsissa Atlantalla ravuritammojen uuden absoluuttisen ME:n 07,9. Kuva: Antti Savolainen

Elitloppetiinkin tarjolla ollut Atlanta, 4, meni viime yönä Suomen aikaa Meadowlandsissa kovempaa kuin yksikään ravuritamma aikaisemmin.

Meadowlandsin rata oli lauantai-iltana huippunopeassa kunnossa, sillä Atlantan aika 07,9 ei ollut ainoa maailmanennätys. Peitsari Lather Up meni mailin kilometriajassa 06,6. Sen ohjissa oli Montrell Teague ja valmentaja on Clyde Francis. Tulos sivuaa Jimmy Takterin valmennettavan Always B Mikin 2016 The Red Milellä tekemää kärryhevosten absoluuttista ennätystä.

Ron Burken talliin täksi kaudeksi siirtynyt Atlanta (Chapter Seven) sen sijaan otti tammojen ennätyksen kokonaan haltuunsa ja teki sen mahtavalla loppukirillä. Sen aika on myös Meadowlandsin kaikkien ikäluokkien ravureiden rataennätys. Tammaa ohjasti tältä kaudelta tuttuun tapaan Yannick Gingras. Edellinenkin ennätys 08 oli Burken valmennettavalla, Hannelore Hanoverilla. Atlanta tienasi 125000 dollaria Frank Zanzuccki Graduaten voitosta. Viime metreillä ohittui Åke Svanstedtin ori Six Pack.

Voit katsoa Atlantan ME-juoksun tästä linkistä.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti