Atupem sai heti kutsun Ruotsiin Olympiaraveihin

13.4.2019 - 22:12 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Atupemin Ruotsin Olympiaravi-kokemus oli plusmerkkinen, vaikka "racing luck" olisi voinut olla parempaakin. Lippu korkealle! Kuva: Antti Savolainen

Seinäjoki Racen voiton jälkimainingit löivät korkeina, sillä lauantain sankari Atupem sai kutsun Finlandia-ajon lisäksi tuoreeltaan myös Olympiaraveihin Ruotsiin.

Antero Tupamäen sankariori on ensimmäinen hevonen 17 vuoteen, joka edustaa Ruotsin Olympiaraveissa Suomea. Edellisen sankarinkin, vuonna 2002 voittaneen seinäjokelaisen Etain Royalin taustallakin oli paljon Tupamäkeä. Hänen Laukaan eläinklinikkansa työntekijä Pirjo Vauhkonen valmensi Etain Royalia ja Tupamäki osallistui taustalla myös hoitoon ja valmennuksen suunnitteluun.

Seinäjoki Racen huiman voiton innostamana Åbyn urheilujohtaja Jon Walter Pedersen lähetti Seinäjoelle kutsun Atupemille lauantai-iltana mm. jo kutsutun Propulsionin haastajaksi.

”Pitää vielä harkita näitä kutsuja”, Antero Tupamäki pohti.

”Ehkä Åby on täyden matkan kisana lähempänä kuin Finlandia-ajo, joka mennään maililla. Väistäisin vielä tämän kauden mailin kisoja ehkä, mutta mietitään nyt näitä. Kumpaankin ei voi osallistua, sillä ne ovat viikon välein.”

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti