Costello jäi pois Vermosta – ”Sairastavathan ihmisetkin, on sitten kuningas tai kerjäläinen”

26.12.2018 - 9:01 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Costello jättää tapaninajot Vermossa väliin. Kuva: Miika Lähdeniemi

Ravikuningas Costello jätettiin keskiviikkoaamuna pois illan Köppinen kiittää -lähdöstä. Ainakaan ensiarvion mukaan kyse ei kuitenkaan ole vakavasta asiasta.

Omistajavalmentaja Ville Herttua kertoo Costellon toisen etujalan olleen jouluaatosta alkaen hieman lämmin.

”Kävin tänään (tapaninpäivänä) heti aamulla ajamassa sillä. Hevonen ei onnu eikä aristele, mutta etujalan kavio on vähän lämmin, eikä ruveta ottamaan mitään riskejä”, Herttua kuvailee. ”Hölkässä hevosesta ei huomannut mitään eroa, mutta startissa tilanne voisikin olla erilainen, kun pitäisi mennä täysiä.”

Herttuan mukaan Costellon kanssa ei pidetä turhia kiireitä.

”Tänään ehkä kaivan kaviota vähän enemmän. Tämä viikko mennään joka tapauksessa kotikonsteilla, enkä ainakaan usko, että jalassa mitään sen kummempaa onkaan. Hevonen nippailee tarhassa ihan normaalisti. Tämä on elävien eläinten kanssa tällaista, mitenkä Timo Nurmos sen sanoikaan, sairastavathan ihmisetkin, on sitten kuningas tai kerjäläinen.”

Costellon lähiajan suunnitelmat menivät joka tapauksessa uusiksi.

”Tämän päivän kisa ja Vermon finaalikierros jäävät nyt joka tapauksessa väliin. Seuraava järkevä sarja on Seinäjoen gaalaraveissa, ja katsotaan sitten, lähdetäänkö sinne hevosen kanssa vai suosiolla ilman”, Herttua pyörittää.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti