Elian Web loistoiskussa lauantaille – Melkolla uusiakin

31.10.2019 - 14:46 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Katja Melkko ja Elian Web lähtevät lauantaina tavoitteet korkealla Solvallaankin. Kuva: Ville Toivonen

Katja Melkon tallissa Julmyrassa Ruotsissa tapahtuu. Elian Web taistelee Kultadivisioonan finaalissa 400000 kruunusta lauantaina ja talliin on tullut uusia mielenkiintoisia tulokkaitakin.

Elian Web on ollut loistava koko loppukauden, ja viimeksi takarivistä muutaman sentin Milligan’s Schoolille hävinneenä se oli melkein parempi kuin ikinä. Melkon talli Julmyrassa on myös laajenemassa.

”Elian Web on mennyt hienosti Finlandia-ajon jälkeen tehdyn kurkkuoperaation jälkeen”, Katja Melkko toteaa.

”Se on melkein ollut vain parempi ja parempi. Terveydentila sen ratkaisee, se on nyt tosi hyvä. Ruuna meni viimeistelyt tänään (torstaina) erinomaisen hyvän tuntuisesti. Viimeksi olisi kyllä varmaan tullut voittokin, mutta vetolaput eivät toimineet vaan jäivät ihan väärään asentoon ja niistä oli kuskin mukaan suoranaista haittaa. Nyt en osaa sanoa, onko vedettävät vai ei. Samat kevyet kengät jalassa jatketaan – se on ollut paras balanssi. Paikka on vähän ulkona edelleen, mutta Eetuhan osaa kyllä avata, joten katsotaan, mihin päästään. Keulasta olisi tosi kiva koittaa, mutta en nyt tiedä, onko sellaista tarjolla. Hyvään suoritukseen luotan kyllä täysin.”

Melkon talliin on tullut ja tulossa uusia hevosiakin.

”Tuoreita tulokkaita on 75-voittaja Sebastian Journey ja kolme Elegance Kempin jälkeläistä. Nuorimmat kaksi, kaksivuotias ruuna ja vuosikas tamma, ovat muotiori Father Patrickista. Oikein kiinnostavia kaikki ja Sebastianistakin on hyvä fiilis. Saamme pian hieman lisätilojakin täältä Julmyrasta.”

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti