Gocciadoron uusi Skandinavian turnee alkaa Solvallasta

9.4.2019 - 9:46 | Jari-Pekka Rättyä Uutiset Ulkomaat

Alessandro Gocciadoro ja Anu Niskanen (vas.) saapuvat kuvan Virginia Grifin ja Trendy O.K:n kanssa Seinäjoelle. Kuva: Anu Leppänen

Ensimmäiset 12 hevosta saapuivat hoitajansa Anu Niskasen kanssa Sisyfos-tallille perjantai-iltana, ja niistä 4 juoksee tänään ja huomenna Solvallassa.

”Reissu kesti kolme päivää: Parmasta ensin Müncheniin, sieltä Malmöön ja sitten Tukholmaan ja Sisyfosille”, Anu Niskanen kertoo.

Viime vuonna tallin hevoset osoittivat olevansa kovia tekijöitä Pohjolassa ja iskivät heti saavuttuaan kultakantaan, mutta ihan yhtä luottavaisella mielellä Alessandro Gocciadoron luottohoitaja ei aloituksen alla tällä kertaa ole.

”Meidän koko talli sairasti talvella Eurooppaa kiertäneen viruksen, eivätkä hevoset ole sen jäljiltä yhtä valmiita kuin vuosi sitten. Lisäksi pitkästä kuljetuksesta on niin vähän aikaa, että mahdolliset sen aikana tulleet sairastumisen eivät ole ehtineet vielä ilmetä”, Niskanen varoittaa.

Tämän illan Solvallan hevosilta hän odottaa normaaleina silti hyvää panosta. Ne ovat Niskasen mielestä Trendy O.K:n ohella tallin vahvimpia valtteja koko kesääkin ajatellen.

Vicario voitti viime starttinsa Milanossa helposti, vaikka jäi alussa kuolemanpaikalle. Visa As puolestaan voitti Bolognassa isolla numerolla takaa Triss-lähdön, joissa on paljon hevosia ja joita ei ole helppo voittaa. Kummallakin on lisäksi hyvät lähtöpaikat”, Niskanen iloitsee.

Keskiviikon Solvallan ravien jälkeen onkin sitten aika alkaa uudestaan pakata ja ruveta suunnittelemaan Seinäjoelle lähtöä. Trendy O.K. starttaa Seinäjoki-Racessa ja Virginia Grif samassa avoimessa tammalähdössä, jonka se voitti vuosi sitten.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti