Hannu Korven Ruotsin turnee jatkuu – ”Palapeli elää”

10.3.2019 - 11:36 | Jari-Pekka Rättyä Uutiset Ulkomaat

Hannu Korpi on vieraillut voittajahaastatteluissa Ruotsin puolella tiuhaan. Arkistokuva: Ville Toivonen

Voittokulun jatkuminen sai Hannu Korven jättämään neljä viidestä hevosestaan vielä Ruotsiin. Koko kalusto on ilmoitettu ensi lauantaiksi Mantorpin T75-raveihin.

Alun perin parin viikon mittaiseksi suunniteltu Ruotsin turnee on kestänyt nyt jo viisi viikkoa, ja hevosten yhteistienestit lähentelevät 50 000:ttä euroa. Kun virkavapaatakin on huhtikuulle saakka, ei ihme, että Hannu Korpi päätyi jatkamaan turnetta.

Leon lähti keskiviikon voittojuoksun jälkeen Suomeen lihomaan, se on vähän laihtunut reissussa, mutta muut neljä ilmoitin ensi lauantaiksi Mantorpiin. Ainakin Janis Joplin Boko ja Grainfield Aiden pääsevät varmuudella mukaankin”, Hannu Korpi tietää.

Leon valloitti viime keskiviikkona Solvallan, ja perjantaina Rommessa oli voittovuorossa Bossy Alley. Laptop Alley ja Grainfield Aiden pilasivat juoksunsa laukkoihin.

”Laptop Alley meni liian köykäiseksi ilman kenkiä, se ei meinaa onnistua nyt millään. Grainfield Aidenille taas Rommen rata oli kovan puoleinen. Se oli niin latautunut lähdössä, että meinasi mennä nokilleen, mutta teki hirmu juoksun laukan jälkeen.”

Vaikka hevoset jatkavat Ruotsissa, Hannu itse ehtii piipahtamaan alkuviikosta pari päivää Suomessa. Hevosten paluupäivää Suomeen hän ei ole vielä lyönyt lukkoon.

”Palapeli elää, mutta vähintään puolitoista viikkoa täällä vielä ollaan”, hän paljastaa.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti