Hevosurheilun toimitusjohtaja irtisanottiin

7.2.2019 - 11:18 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Hevosurheilun taustayhtiön toimitusjohtaja vaihtuu.

Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Eetu Alvik on irtisanottu tehtävästään. Irtisanominen astui voimaan välittömästi.

Asian vahvisti Ravinetille yhtiön hallituksen puheenjohtaja Antero Vesterinen. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii lehtiyhtiön hallituksen jäsen Jukka Ahonen, joka on aiemmin toiminut yhtiön toimitusjohtajana pariinkin otteeseen.

Antero Vesterinen ei halunnut kommentoida Alvikin potkujen syytä tarkemmin. Lehtiyhtiö teki tilikausilla 2016 ja 2017 erinomaisen taloudellisen tuloksen, ja Vesterisen mukaan irtisanomisen syynä eivät olleet myöskään vuoden 2018 talousluvut.

Eetu Alvik tuli Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtajaksi syksyllä 2015. Hevosurheilua ja 7oikein-lehteä kustantavan yhtiön liikevaihto on viime vuosina pyörinyt neljän miljoonan euron paikkeilla. Suomen Hippos omistaa yhtiön sataprosenttisesti.

Ennen Hevosurheiluun siirtymistään Alvik teki työuraansa kirjankustannusalalla.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

2 kommenttia aiheesta “Hevosurheilun toimitusjohtaja irtisanottiin

 1. En tiedä yhtään mistä nämä potkut johtuu, mutta voin vain kuvitella edelleen virassaan olevan Päätoimittajan tuntoja.
  Onko Hippoksessa enää yhtään sellaista johtotehtävää olemassa, josta ei vuosien varrella joku henkilö olisi saanut potkuja??

  On pakko nostaa lainaus Matti Lakkiston Ravinetille kirjoittamasta erittäin ansiokkaasta blogikirjoituksesta 14.11.2016:

  Ravi-ihmiset ansaitsevat parempaa-
  Siis päätöksentekoa.
  ”Julkisessa keskustelussa päätöksenteon vaikeudet yleensä henkilöidään. Luodaan kuvitelma, että kaikki järjestyy parhain päin, kun vain saadaan oikea henkilö johtamaan järjestöä tai vaikkapa valtiota. Runsaan kolmenkymmenen vuoden aikana olen läheltä seurannut useita Hippoksen puheenjohtajia ja toimitusjohtajia, jotka persoonaltaan ja johtamisfilosofialtaan edustavat laajaa kirjoa, likimain ääripäitä mitä näihin tehtäviin voi kuvitella olevan tarjolla. Olen täysin vakuuttunut, että yksittäisestä henkilöstä järjestön ontuva taivallus ei ole kiinni. Ja kun se ei ole henkilökysymys, täytyy itse rakenteessa olla jotain vialla.”

  Tässä myös hyvä kolumni mitä toimittajien pitäisi ymmärtää, vaikka vaikeata se on, kun työpaikka on heti katkolla.

  Pertti Mäkipää

Jätä kommentti