Kaisa Toivosen suojatti BWT Divine voi yllättää Solvallassa

28.11.2018 - 10:59 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Kaisa Toivosen tallin kaksi nuorta tammalupausta BWT Divine ja Laura Savage starttaavat tänä iltana Solvallassa. Kuva: Ville Toivonen

Pääkaupunkiseudulla toimiva ravivalmentaja Kaisa Toivonen on matkannut keskiviikoksi Solvallan raveihin kahden tamman kera, ja varsinkin BWT Divinellä odotukset ovat hyvät.

Toivosella on matkassa lisäksi kaksivuotias Laura Savage illan avauslähdössä, mutta isommat paineet kasautuvat siis BWT Divinelle. Tänään Erik Adielssonin ohjastama BWT Divine on ollut upea viime juoksuihinsa, ja kehittyvän kolmevuotiaan illan suoritus on jännä nähdä. Viimeksi Lahdessa se voitti suvereenisti 12-lopetuksella. Sitä ennen Kymenlaakso-ajon karsinnassa paloi jopa mahdollinen finaalipaikka loppukaarteessa tulleeseen laukkaan.

”Laura on tosiaan enemmän seuraneitinä matkassa”, Toivonen myöntää.

”Kunhan menisi ehjän ja eteenpäin vievän startin, niin olisimme tyytyväisiä. BWT Divine vaikuttaa kuitenkin mahdolliselta jotenkin kärkipäähänkin. Se menee eteenpäin koko ajan, paikka sekä kuski ovat sopivat, ja reissu on mennyt toistaiseksi (keskiviikkoaamupäivään mennessä) erinomaisesti. Kumpikin tamma on syönyt ja juonut, ja pyysivät aamulla laivalla jopa lisää ruokaa.”

”BWT Divine ei avaa kovaa, mutta se tulee lopun vahvasti, ja odotamme ihan kunnon suoritusta. Jos Mattias Djusen hevonen Tinten ei ole liian kova, niin miksei siinä voisi sitten taistella vaikka voitostakin. Ainakin myös meidän hevonen vaikuttaa hyvin lupaavalta.”

Tästä pääset illan T86-lähtölistoihin Solvallaan (ja Åbyyn).

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti