Kallasvuolle uusi varsa huippusisarussarjasta Ruotsin huutokaupassa

13.8.2019 - 21:56 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Olli-Pekka Kallasvuon Stall Macapelli huusi Ruotsin Wenngarnista kuvan Still Loving Youn veljen Disco Infernon. Markku Niemisen (kuvassa) valmentama Still Loving Youkin on Macapellin hevosia. Macap Kuva: Anu Leppänen

Tiistai-iltana Wenngarnin kartanossa Tukholman lähellä käytiin laatuvarsojen huutokauppa, ja Stall Macapellin Olli-Pekka Kallasvuo osti huippuhevosilleen seuraajan.

Wenngarnissa oli kaupan satakunta kovasukuista Ruotsissa syntynyttä yksivuotiasta ja huippuoriiden astutusosuuksia. Kallein myyty varsa, kun reilu puolet varsoista oli myyty, oli Father Patrickin poika Mesmerize’em 1,6 miljoonan kruunun hinnalla. Se meni Stall Courantille, joka on ollut ahkera toimija viime aikoina monella rintamalla. Courant osti vieä 1,1 miljoonalla Read Cashin pojan Månskenskavaljerenin.

Kallasvuon Stall Macapelli puolestaan huusi tutun kasvattajan, niin ikään suomalaisen Classic Equinen huipputamman S.J.’s Shad Roen pojan Disco Infernon (Infinitf). Huippuori S.J.’s Caviarin sisko on jo jättänyt huippuhevoset She Loves Youn ja Still Loving Youn, jotka ovat molemmat kilpailleet huipulla kokonaan tai osittain Macapellin omistamina. Varsan hinta oli 240000 kruunua.

Pääset tästä Wenngarnin huutokaupan livetulossivulle, josta löytyvät varsojen muutkin tiedot sekä myyjät ja ostajat.

Olli-Pekka Kallasvuo. Kuva: Ville Toivonen
Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti