Kaustisella uusi työmies: kaksi suurkilpailua samana viikonloppuna

5.7.2019 - 13:56 | Jari-Pekka Rättyä Uutiset Suomi

President Lindyn suurkilpailut peräkkäisinä päivinä eivät jhuolestuta Reima Kuislaa. "Suur-Hollolasta katoin mallia", hän murjaisee. Kuva: Anu Leppänen

President Lindy ryöstää täksi viikonlopuksi Metkutukselta ”Kaustisen työmiehen” tittelin.

Kilpaa kotiradallaan juoksee toki myös Metkutus, mutta vain kerran – lauantain Toto75:ssä kolmella kilometrillä. President Lindy juoksee sitä vastoin tänään 5-vuotiaiden Isla-ajossa ja lauantaina Festivaaliajossa.

”Isla-ajossa sillä voisi pärjätä, jos matkavauhti ja juoksun luonne suosivat. Takamatka on tietysti aina takamatka, ja tammat ovat tietysti aina 20 metrin etumatkalta vahvoilla”, valmentaja Reima Kuisla tietää.

”Hevoseen olen oikein tyytyväinen. Se ravaa hyvin harjoituksissakin ja jatkaa nousukunnossa. Volttilähtö käy hyvin, President Lindyhän meni jo viime vuonna vaivaisena Killerillä lyhyen voltin 12,9.”

Lauantain Festivaaliajosta Kuislan odotukset ovat vähäisemmät.

Next Direction voittaa, Chiedf Orlando on toinen ja President Lindy kolmas. Eikös se ole niin helppoa?”

”Harmi vaan, ettei Suomessa ole samanlaista avointa ilmoittautumista kuin Ruotsissa ainakin tavallisissa lähdöissä, että tietäisi ketä tulee vastaan. Tämä on tyhmä systeemi”, Kuisla jyrisee.

Starteista peräkkäisinä päivinä hän ei ole huolissaan.

”Eikös juuri ajettu Suur-Hollola-ajossakin peräkkäisinä päivinä? Sieltä katoin mallia”, valmentaja murjaisee.

Stay Alert Team Ojanperälle

Kuislan tallin hevosmäärä on laskenut viime viikkoina seitsemään.

Turno di Azzurra lähti (Ossi) Nurmoselle, Stay Alert Ojanperälle ja Ubertino Grif Etta Pakkaselle, siinä oli vähän sanomista.”

”Ranskasta tulee kohta kotiin 2-vuotias Mandela John, jonka ostin vuosi sitten huutokaupasta. Nyt se meni koelähdön 20,2”, Kuisla kehaisee.

Kaustisen ravit starttaavat tänään perjantaina kello 18 ja huomenna lauantaina kello 14. Isla-ajo ajetaan tänään lähtönä 9 kello 21.00.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti