Korvenheimon tallissa muutoksia: Cyrius d’Ariane Ranskaan – Builder’s Caviar Petri Rojolle

13.8.2019 - 12:01 | Riku Niittynen Uutiset Suomi

Cyrius d'Ariane, joka tässä esitteli voimiaan Vermon Teräsmiesliigassa rattaillaan Tapio Perttunen, on palannut Ranskaan. Kuva: Anu Leppänen

Timo Korvenheimo menetti tallinsa kauden menestyshevosiin kuuluvan Cyrius ’Arianen takaisin ruunan kotimaahan Ranskaan.

Lisäksi tallista on viime aikoina siirtynyt myös Kriteriuminsa kakkonen Builder’s Caviar, 5. Ruuna ei ole ikäluokkamenestyksensä jälkeen noussut enää samalle tasolle. Cyrius d’Ariane, 7, sen sijaan on tehnyt Korvenheimolta mahtavan kauden kuudella voitolla 10 startista. Ruuna voitti mm. 11000 euron ykköspalkinnon stayerlähdön Vermossa toukokuussa Finlandia-päivänä.

”Cyrius lähti tietojeni mukaan Sanna Metsolalle Ranskaan”, Korvenheimo kertoo.

”Sen on saatava 70000 euron voittosumma kasaan loppukauden aikana (nyt tilillä on 47506), jotta ura voi vielä jatkua Ranskassa. Builder’s Caviarin osti taas Leo Mönttinen, mutta se on vissiin mennyt jo eteenpäin.”

Korvenheimo. Kuva: Ville Toivonen

Korvenheimo on aikamme menestystarinoita, ja tallissa riittää edelleen materiaalia. Hippoksen listalla hänellä on päivän tiedon mukaan 41 valmennettavaa.

”Lisäksi uusia varsoja on tulossa aika monta lähiaikoina, ja onhan tuossa Ypäjän huutokauppakin. Olen ensimmäisinä ostoksinani sieltä huutanut Sahara Sandstormin ja Battle Jackin, joten täytyy koittaa pitää rima edelleen korkealla.”

Pääset tästä Timo Korvenheimon valmennettaviin.

Tästä pääset Cyrius d’Arianen kilpailutietoihin.

Tässä taas Builder’s Caviarin uraa.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti