Kymi GP:n voittajan riemu ja muiden jälkipelit videolla

15.6.2019 - 19:04 | Antti Savolainen Uutiset Suomi

Joakim Lövgren sai tuulettaa Racing Mangen vakuuttavaa voittoa Kymi GP:ssä. 100 000 euroa irtosi kilometriajalla 1.11,7a/2100m. Kuva: Terhi Piispa-Helisten.

Kymi GP päättyi vähintäänkin ansaitusti Joakim Lövgrenin tuuletuksiin, kun hänen ajamansa ja valmentamansa Racing Mange jyräsi muut alleen. 

Racing Mange kiersi alussa pitkään kolmatta rataa pitkin 10-vauhdissa ja laskeutui sen jälkeen johtavan rinnalle. Loppusuoran alussa 6-vuotias ori karkasi muilta yllättävän helposti ja vei 100 000 euron ykköspalkinnon kilometriajalla 1.11,7 täydessä ryhmässä.

”Uran paras juoksu hevoselta. Olen ylpeä tästä hevosesta!”, kiitteli Joakim Lövgren.

Paikka johtavan rinnalla ei häntä pelottanut, päinvastoin.

”Tähtäsin kuolemanpaikalle, sillä ajattelin, että minulla on hyvät mahdollisuudet päästä sinne. Olen ajanut täällä aiemminkin ja tiesin, että täällä on vaikeaa pärjätä takaa”, muisteli Lövgren, joka voitti Kymi GP:n Brionilla vuonna 2010.

Ruotsin rekisterissä kilpailevan Racing Mangen omistaa Syd Buss AB & YTAAB AB Ruotsista. Valmentaja on Lövgren ja hoitaja Frida Skullman. Sukuyhdistelmää Orlando Vici-Kära Kickan-Alf Palema edustavan orin on kasvattanut Madeleine Djupdahl.

 

Toiseksi lähdössä sijoittui keulassa juossut Next Direction tuloksella 11,9. Kolmas oli johtavan selästä Handsome Brad 11,9 ja neljänneksi kiri Chief Orlando 11,9. Maaliintulo oli sijoilla 2-7 erittäin tasainen.

Iikka Nurmonen ei ollut hetki startin jälkeen täysin tyytyväinen Next Directionin esitykseen. Kommentit voi katsoa videolta, jossa näkemyksensä kisasta kertovat myös Colonelilla viidenneksi ajanut Joseph Verbeeck ja Chief Orlandon valmentaja Tapio Mäki-Tulokas.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti