M.T.Kittyllä kohti 75-menestystä – Midnight Hour vesitreenissä

12.12.2018 - 12:41 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Ossi Nurmosen valmennettavat menevät tällä hetkellä hyvin, ja illalla Solvallasta haetaan "hieman isompaa kalaa". Kuva: Tomi Kaminen

Ossi Nurmosen talli menestyy, vaikka ykköstähti Midnight Hour on tauoilla. Magic Monday -raveissa hallitsi Pam Hallover – Solvallassa hakee tänään yllätystä huippuvireinen M.T.Kitty.

M.T.Kitty starttaa T86-pelin päätöskohteessa, joka on 75-karsinta tapaninpäivän finaaleihin niin ikään Solvallassa.

”M.T.Kitty on voimistunut ja sen meno näyttää nyt hienolta”, Ossi Nurmonen iloitsee.

”Tammalla on ajettu pienistä palkinnoista kotipuolessa, ja ajateltiin, että koitetaan vähän suurempaakin kalaa, kun hevonen on nyt niin mainio. Tiina (Nurmonen) on hevosen kanssa matkassa, minä pidän tallia pystyssä. Tamma on ainakin syönyt ja juonut hyvin, joten ongelmia ei näyttäisi olevan reissaamisen suhteen. Se tulee hirmuisen palan selistä, joten paikka ei liene huono sittenkään. Maililla painetaan ehkä urku auki, mikä sekin auttaisi meitä. Odotan menestystä, jos juoksu vain vähänkin sattuu, siksihän sinne on lähdetty.”

Midnight Hour ei ole tulossa starttiin ihan vielä, mutta suunta on oikea.

”Meille on melko hiljan hankittu vesikävelytyskone, ja sillä Midnight Hourkin porskuttaa. Starttiin tulo vaikuttaisi nyt menevän tammikuulle. Talliin tuli hiljattain uusi kovasukuinen vahvistuskin, Sweet Carolina (S.J.’s Caviar-Sophia’s Love, ee. Elation Ride). Kolmevuotias on mennyt 15,0, mutta sillä ei pidetä kiirettä.”

Tästä pääset illan T86-lähtölistoihin.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti