Maarit Ollikainen korostaa tiimityön merkitystä: ”Tämä on ihan täysin joukkuelaji”

8.6.2019 - 8:31 | Antti Savolainen Uutiset Suomi

Maarit Ollikainen (oik.), Janne Lukkari ja Emmi-Noora Lukkari ovat keränneet kimppoja valmiiden kilpahevosten ympärille. Nyt rakennetaan kimppoja varsojen Swan Queen ja Quebradita Artist omistajiksi. Kuva: Antti Savolainen

Maarit Ollikainen valmentaa ravihevosia aivan Kajaanin raviradan kupeessa. Lisäksi tallissa on täysihoitopaikoilla muutama ratsuhevonen. Hän korostaa, että valmennustallin toiminta vaatii tiimityötä minkä tahansa yritystoiminnan tavoin.

”Tämä on ihan täysin joukkuelaji. Meillä on osaava tiimi tallin päivittäisessä toiminnassa, vaikka itse päävastuun tästä kannankin.”

Lähimmät tiimiläiset ovat oma tytär Emmi-Noora Lukkari ja tämän serkku Janne Lukkari. Emmi-Noora käy tällä hetkellä muualla töissä, mutta lähes kaikki vapaa-aika kuluu tallilla. Janne puolestaan vetää tallin hevoskimppoja ja auttaa hänkin tallilla vapaa-aikanaan.

Ollikaisen tallissa on muun muassa useita hyviä kimppahevosia. Valmentaja näkee kimpat yhdeksi hyväksi tavaksi päästä mukaan raviurheiluun. Tallin kimppahevosten omistajat ovat tällä hetkellä Tornio-Helsinki-väliltä.

Lue Maaseudun Tulevaisuuden hevoset-sivulta lisää intervallityyppisestä kävelyvalmennuksesta hiekkakuopalla ja toimivan kimppaomistuksen kulmakivistä.

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti