Malmrot: ”Atlanta siirtyy ensi vuoteen”

13.5.2019 - 12:31 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Finlandia-Ajon voitto tiesi Pastore Bobille kutsua Elitloppetiin 2018. Tänä vuonna ruuna koittaa mukaan Gävlen Kultadivisioonan kautta. Kuvan Anders Malmrotilla on viikon ajaksi vielä viisi-kuusi lippua takataskussaan, kun esimerkiksi Amerikan supertamma Atlanta ei ole tulossa. Kuva: Tomi Kaminen

Elitloppet-kenraali Anders Malmrotilla ei ollut uusia Elitloppet-nimiä tälle päivälle, mutta mahdollisesta Amerikan edustajasta oli uutta.

Solvallan sportchef Malmrot kertoi, ettei Amerikan palapeliä saatu kasaan tälle vuodelle, mutta ensi vuosi näyttäisi siinä mielessä lupaavalta – matka on tietysti pitkä sinne.

”Juttelin Ron Burken kanssa tarkkaan hambovoittajatamma Atlantan tulosta, mutta emme saaneet hommaa toimimaan”, Malmrot kertoo.

”Kaksi asiaa nousi esiin: toisaalta lento olisi tullut Belgian Liegen kautta, eikä Burke halunnut välilaskua. Se olisi ollut raskasta hevoselle. Toisaalta hän sanoi, että olisi pitänyt aloittaa kausi aikaisemmin. Hän kuitenkin sanoi, että Elitloppet on kiinnostanut jo pitkään, ja Atlantalla voisi yrittää aloittaa ensi vuonna aikaisemmin Solvallaa silmälläpitäen.”

Kaikesta päätellen Crawford Farms ja kumppanit eivät ole astuttamassa Atlantaa (Chapter Seven) aivan heti. Elitloppetista puuttuu vielä 5-6 nimeä tälle vuodelle. Jos eilisen Copenhagen Cupin ykkösen Handsome Bradin (Brad De Veluwe) taustajoukot vastaavat kyllä, viisi. Yksi paikka on säästössä ensi lauantai Gävlen Kultadivisioonan voittajalle (Sista chansen till Elitloppet), loppuja odotellaan viikon kuluessa.

”Huomenna iltapäivällä Solvallan kello 15:n (16 Suomen aikaa) livelähetyksessä tulee uusia nimiä julki Elitloppetiin. Sitä ennen ei liene tapahtumassa mitään.”

Toistaiseksi Elitloppetiin 2019 on kutsuttu ja tulossa seuraavat hevoset (valmentaja, kuski jos tiedossa, maa):

Readly Express (Timo Nurmos, Björn Goop, Ruotsi)

Propulsion (Daniel Redén, Örjan Kihlström, Ruotsi)

Dijon (Romain Derieux, Ranska)

Aubrion Du Gers (Jean-Michel Bazire, Ranska)

Double Exposure (Daniel Redén, Erik Adielsson, Ruotsi)

Looking Superb (Jean-Michel Bazire, Ranska)

Uza Josselyn (Rene Aebischer, Sveitsi)

Makethemark (Petri Salmela, Ulf Ohlsson, Ruotsi)

Heavy Sound (Daniel Redén, Kenneth Haugstad, Ruotsi)

Bahia Quesnot (Junior Guelpa, Ranska)

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti