Mascate Match miljoonatiliin Ruotsissa

29.6.2019 - 19:18 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Mascate Match ja Pekka Korpi (arkistokuva) tekivät lauantaina selvää jälkeä ruotsalaisista vastustajistaan ja nostivat tamman ansiot uusille lukemille. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Pekka Korven valmentama superlupaus Mascate Match ravasi uransa suurimman voiton lauantaina Eskilstunassa: ykköspalkinto oli miljoona kruunua.

Mascate Match otti tammojen E3-finaalin hallintaansa suoraan kiihdytyksestä. Se johti koko matkan rennolla tyylillään, ja loppukaarteessa tamma katosi kauas vastustajiensa ulottumattomiin kevyen näköisesti. Tulos 12,3 oli E3-kilpailujen täyden matkan uusi ennätys ja samalla tietysi myös Suomen ennätys.

Mascate Matchin esitys sai Ruotsin ravi-tv:n asiantuntijan, entisen mestarivalmentajan Stefan Hultmanin jättimäisiin ylistyksiin suorassa lähetyksessä:

”Sain kylmiä väreitä. Mikä lupaus ja mahtitamma, aivan omaa luokkaansa!”

Suomalaisille tuttu Timo Nurmoksen kasvatti ja valmennettava Eelis loisti Eskilstunan 75-lähdöissä myös, samoin kakkoseksi sen ulkopuolelta taistellut Martin De Bos, jonka omistaa ja on kasvattanut Mika Vihelä Kalajoelta ja valmentaa Petri Puro.

Voit katsoa Mascate Matchin esityksen ja muut Ruotsin 75-kohteet tästä linkistä.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti